Lad os sammen hjælpe ledige borgere tilbage på arbejdsmarkedet

Hos DEKRA Job har vi siden 2006 hjulpet flere tusinde ledige tilbage på arbejdsmarkedet eller i uddannelse i hele landet. Vi er kendt for vores høje kvalitet og gode resultater i vores arbejde med alle målgrupper inden for ledighed.

Vi samarbejder allerede med en række jobcentre, og vi er altid åbne for at gå i dialog med nye. 

Vi hjælper alle typer ledige

Vi tilbyder en bred vifte af forløb, som spænder fra jobsøgningskurser til borgere, som "blot" mangler et job, til forløb for borgere, der er i svær krise. 

Det kan eksempelvis være på grund af psykiske eller fysiske problemer, der gør, at tilbagevenden til arbejdsmarkedet slet ikke ligger lige for.

Vi kan med andre ord tilbyde en bred vifte af forløb, herunder afklaring, opkvalificering, uddannelsesvejledning, praktik, coaching, mentorordning og jobsøgning.

 

.

Vi har et stort virksomhedsnetværk

Vores største styrke ligger i vores evne til at finde en plads på arbejdsmarkedet for alle.

Vi har et stort netværk af virksomheder, der samarbejder med os om at finde det rigtige match mellem vores forløbsdeltagere, praktikanter og jobsøgende og dem selv som arbejdsgivere.

.

Har vi ikke allerede en aftale med dit jobcenter?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på 88 33 66 86 eller job@dekra.dk og høre nærmere. Vi er altid klar til at indgå i dialog om at opsætte nye forløb uanset, om det er for 1 eller 100 borgere.

.