Jobsparring ved DEKRA Job

I Jobsparring hos DEKRA Job tager vi udgangspunkt i dig og dine styrker og tilføjer en masse viden om jobmarkedet, så vi sammen finder det rigtige job til dig. I Jobsparring hos DEKRA Job tager vi udgangspunkt i dig og dine styrker. Hertil tilføjer vi en masse viden om jobmarkedet, så vi sammen finder det rigtige job til dig. Forløbet indledes med et Intro-møde mandag kl. 9-10, hvor du får en introduktion til forløbets indhold og rammer sammen med de andre ledige akademikere, der også starter denne dag. På intromødet får du ligeledes udleveret din indledende aktivitetsplan med workshops og tidspunkt for første individuelle samtale.

Jobsparring hos DEKRA Job

Her får du:

  • sparring på, hvordan du bedst kan få dine unikke kompetencer i spil på jobmarkedet
  • adgang til konkrete jobmuligheder i DEKRA Jobs virksomhedsnetværk
  • korte kompetencebyggende kurser
  • klassiske jobsøgningsværktøjer som målrettet CV, samtaleteknik, strategisk brug af LinkedIn

 

 

Dit udbytte

Du vil i dit forløb hos os få et stærkt nyt perspektiv på, hvad du kan bidrage med på jobmarkedet fra erfarne jobkonsulenter. Du vil blive støttet og opmuntret i din jobsøgning, både af vores jobkonsulenter samt de andre deltagere på forløbet. Endelig vil du få en masse praktiske tips og værktøjer til at gøre din jobsøgning endnu stærkere.
Spørgsmål?

Har du spørgsmål til jobsparring for akademikere? Få svar på de mest praktiske spørgsmål her nederst på siden. Fandt du ikke svar på det, du søgte, så er du altid velkommen til at kontakte os på 88 33 66 86 eller send en mail til [email protected]

Hvor lang tid varer Jobsparring?

Forløbet varer op til 13 uger. Du kan forvente 3 timers indhold om ugen, som du og din jobkonsulent planlægger ved starten af forløbet.

Du har gennemsnitligt ½ times individuel samtale med din personlige jobkonsulent ugentligt, hvor du får den relevante støtte og inspiration til at få det optimale ud af forløbet.

Derudover vil der være en række workshops, inspirationsmøder og andre tilbud, der klæder dig på til at lande jobbet.

Du vil mellem aktiviteterne have individuelt arbejde med jobsøgning, så du bringer din nye viden i spil.

 

Hvor foregår Jobsparring?

Forløbet tilrettelægges dels via almindelig fysisk fremmøde på vores adresse og dels online via f.eks. videomøder eller live-webinarer. 

Vores adresse er

DEKRA Job
Vibevej 20, 3. th.
2400 København NV

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg?

Ring på 88 33 66 86 inden kl. 9, hvis du er syg, skal til en pludselig opstået jobsamtale eller arbejde og har en aftale hos os samme dag.

Husk at du også er forpligtet til at melde dig syg via jobnet.