Jobsparring (1:1) ved DEKRA Job

I Jobsparring (1:1) hos DEKRA Job tager vi udgangspunkt i dig og dine styrker og tilføjer en masse viden om jobmarkedet, så vi sammen finder det rigtige job til dig.
Vi starter med et velkomstmøde mellem dig og din jobkonsulent, hvor I vil gennemgå din individuelle situation og lave en plan for resten af forløbet.

1:1 sparring hos DEKRA Job

Her får du:

  • Sparring på, hvordan du bedst kan få dine unikke kompetencer i spil på jobmarkedet
  • Adgang til konkrete jobmuligheder i DEKRA Jobs virksomhedsnetværk
  • Klassiske jobsøgningsværktøjer som målrettet CV, samtaleteknik, strategisk brug af LinkedIn

 

 

Dit udbytte

I DEKRA Job (1:1) forløbet vil du og din egen erfarne jobkonsulent afholde en ugentligt sparring. Du vil hos os få et stærkt nyt perspektiv på, hvordan du kommer til at bidrage på jobmarkedet. Du vil blive støttet og opmuntret i din jobsøgning, samt få adgang til jobmuligheder fra DEKRA Jobs interne virksomhedsnetværk. Endelig vil du få en masse praktiske tips og værktøjer til at gøre din jobsøgning endnu stærkere.


Spørgsmål?

Har du spørgsmål til jobsparring for akademikere? Få svar på de mest praktiske spørgsmål her nederst på siden. Fandt du ikke svar på det, du søgte, så er du altid velkommen til at kontakte os på 88 33 66 86 eller send en mail til [email protected]

Hvor lang tid varer Jobsparring 1:1?

Forløbet varer op til 8 uger og du vil modtage indkaldelse til første møde i din fysiske postkasse. Du kan forvente 1 times individuel sparring om ugen, som du og din jobkonsulent planlægger ved starten af forløbet.

Du vil fast få ét møde om ugen med din personlige jobkonsulent, hvor du får den relevante støtte og inspiration til at lykkes med din jobsøgning.

Som led i denne sparring vil din jobkonsulent også søge relevante stillinger i sit virksomhedsnetværk.

Du vil mellem møderne have individuelt arbejde med jobsøgning, så du får landet det helt rigtige job.

Hvor foregår Jobsparring 1:1?

Forløbet tilrettelægges dels via almindelig fysisk fremmøde på vores adresse og dels online via f.eks. videomøder eller live-webinarer. 

Vores adresse er

DEKRA Job
Vibevej 20, 3. th.
2400 København NV

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg?

Ring på 88 33 66 86 inden kl. 9, hvis du er syg, skal til en pludselig opstået jobsamtale eller arbejde og har en aftale hos os samme dag.

Husk at du også er forpligtet til at melde dig syg via jobnet.