Velkommen hos DEKRA Bilsyn Herning

Her syner vi alle køretøjer – alt lige fra biler og motorcykler til lastbiler og påhængsvogne. Ingen bil eller andet køretøj er for stort eller småt til at blive synet hos os.

Få et professionelt bilsyn i Herning

I modsætning til mange andre synshaller, så foretager vi bilsyn af køretøjer i alle størrelser her i Herning, hvilket som sagt blandt andet indebærer biler, lastbiler, motorcykler og påhængsvogne.

I vores synshal i Herning står Poul og Mateusz klar til at tage imod dig og dit køretøj. Poul er uddannet hos Statens Bilinspektion og har været i synshallen siden 2010. Mateusz blev uddannet i 2017 og har været ansat i synshallen siden 2019. Mateusz passer også vores synshal i Lind, som har åbent hver onsdag.

Vores dygtige medarbejdere har sammenlagt over 15 års erfaring inden for bilsyn, og derfor er dit køretøj i trygge hænder hos os. De gennemgår naturligvis grundigt dit køretøj efter alle reglernes forskrifter. Du skal imidlertid huske, at det er dit ansvar, at få dit køretøj synet til tiden, når du har fået en indkaldelse.

Få din bil, motorcykel eller campingvogn gjort topklar ud fra de gældende retningslinjer fra Færdselsstyrelsen. Det giver dig en højt ydende og sikker bil – og ikke mindst en meget større køreglæde.

Historien bag vores synshal i Herning

Synshallen i Herning åbnede i 2006 som en del af synskæden Bojesen Bilsyn. Den 1. juni 2021 opkøbte DEKRA Bilsyn Bojesen Bilsyn, som indehaveren Per Bojesen har drevet siden 2005.

Dygtige medarbejdere med lang erfaring i bilsyn, registreringssyn og toldsyn mv.

Ud over det nye navn er alt som det plejer i synshallen Herning, hvor de samme dygtige medarbejdere fortsætter deres høje serviceniveau, der tager udgangspunkt i deres omfattende erfaring med bilsyn og syn af andre motoriserede køretøjer. Det gør, at du altid kan forvente en god betjening, og at køretøjet er så sikkert som muligt, når det er gået gennem syn.

Hvad kan vi hjælpe dig med?