Motorkontor Silkeborg V

Hos DEKRA Bilsyns motorkontor i Silkeborg står vi altid klar til at hjælpe dig med dit motorkontorarbejde. Du er altid velkommen til at komme forbi vores motorkontor, og du behøver ikke at bestille en tid på forhånd.

Vores motorkontors åbningstider er mandag-torsdag fra kl. 8.00-17.00 og fredag fra kl. 8.00-14.00.

Fantastisk service

Motorkontorer i hele landet

Vi har altid tid til dig

.

Få hjælp til at afmelde din nummerplade

Det er vigtigt, at du afmelder nummerpladen på dit køretøj, hvis du ikke længere bruger eller ejer det. Så længe det er dig, der er registreret som indehaver af køretøjet er det nemlig dig, der skal dække alle udgifterne til forsikringer og afgifter.

Kom ind forbi vores motorkontor, hvis du ønsker hjælp til afmelding af din nummerplade i Silkeborg. Du behøver ikke at bestille en tid. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at afmelde din nummerplade.

Skal du bruge en ny nummerplade?

Så hjælper vi også gerne med det. Det kan blandt andet være en ny nummerplade til din trailer, bil, motorcykel eller dit cykelstativ. Kør forbi vores motorkontor i Silkeborg og få hjælp til at bestille en ny nummerplade allerede i dag. Det er vigtigt, at du husker at medbringe køretøjets originale registreringsattest samt billedlegitimation, hvis du ønsker at bestille en ny nummerplade.

Om- og indregistrering af bil i Silkeborg

På vores motorkontor kan vi både hjælpe dig med at indregistrere og omregistrere din bil. Hvis du har købt en bil, er det dit ansvar at omregistrere køretøjet. Hvis du ikke gør det inden for tre uger, så har sælger ret til at afmelde nummerpladen.

Vi kan hjælpe dig med at få omregistreret din bil på vores motorkontor i Silkeborg. Det eneste det kræver er, at du kigger forbi vores motorkontor og medbringer bilens registreringsattest og billede-ID. I forbindelse med omregistreringen skal du også oplyse os om, hvilket forsikringsselskab, du ønsker at benytte dig af.

 

Nummerplader 1 sæt:  1.430 kr.

Nummerplader 1 stk. (MC, trailer mv.): 840 kr.

Omregistrering: 505 kr.

Afmelding: 75 kr.

Print af prøveplader (bestilles på SKATS hjemmeside): Uden beregning

Mandag - torsdag: kl. 08.00 - 16.00

DEKRA Bilsyn ApS - Silkeborg V

Bredhøjvej 19B, 8600 Silkeborg