COVID-19

Alle Certifikatkurser gennemføres som planlagt

Sidst opdateret d. 20/1 kl. 15:15.

Idet Certifikatkurser på AMU området har særlig samfundsmæssig betydning i forhold til at sikre kvalificeret arbejdskraft til blandt andet transport- og logistikbranchen, har Regeringen fortsat valgt at tillade fysisk fremmøde på disse kurser som tidligere.

Det betyder, at vi gennemfører vores uddannelser som planlagt.

Fra d. 19. januar er det obligatorisk at bære mundbind eller visir, når man opholder sig på skolen. Det gælder både i klasseværelserne, køretøjerne og i pauserne.

Vi følger naturligvis alle vejledninger fra sundhedsministeriet, så vi alle sammen trygt kan møde hinanden på vores kurser.

Føler du dig syg eller udvikler symptomer fx ondt i halsen, tør hoste eller feber, er det vigtigt, at du bliver hjemme.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 65 00. Du kan også holde dig opdateret på vores hjemmeside.

Vi opfordrer dig til at blive testet

DEKRA opfordrer alle til at blive testet for Coronavirus INDEN opstart på kursus og 1. gang hver uge, ved kurser der har over 1 uges varighed. Bestil tid til offentlig COVID-19 test her eller benyt en af de private udbydere – Fx Falck som har testcentre i hele landet. Se Adresser her 

 

Alle teori- og køreprøver gennemføres som planlagt

I weekenden blev det meldt ud, at alle teori- og køreprøver i hele landet var aflyst året ud. Det gælder dog ikke prøver for storvognskategorier, der stadig vil blive afviklet.

Det betyder, at alle planlagte prøver på vores buskørekort-, lastbilkørekort- og hængerkurser gennemføres som planlagt.

Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 65 00.

 

 

Generel information

Synshaller: Alle synshaller er åben som normalt. Se hvordan vi passer på hinanden her

Kurser og uddannelser: Mundbind/visir er påkrævet for alle. Dette gælder også praktisk undervisning indendørs & udendørs og i køretøjerne. Underviseren i klasselokaler kan undlade mundbind, når der er sikret minimum 2 meters afstand til nærmeste kursist/elev. Undervisere i praktisk undervisning skal fortsat altid bære mundbind/visit)

I alle tilfælde kan mundbind erstattes af visir.

Vores kantiner og  fælleskøkkener vil stoppe med at tilbyde buffet i perioden. Dette erstattes, hvis muligt, med portionsanrettet mad, sandwich eller lignende. Der må ligeledes heller ikke serveres fælles morgenbrød, kage, m.v., med mindre dette er portionsanrettet.

Få mere information

Du kan få mere information om coronavirus på coronasmitte.dk

Sundhedsstyrelsen har oprettet hotline på telefon 72 22 74 59 for generel vejledning om coronavirus.