Behandling af data

Cookie politik

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, om du tidligere har besøgt siden, osv.

DEKRA benytter følgende cookies:

• Facebook Pixel (3. part), ifm. annoncering på Facebook
  • Google Tag Manager (3. part), for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden og registrere div. events på siden
  • Google Analytics (3. part), for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden.
  • YouTube (3. part), Videoer indlejret på hjemmesiden sker via YouTube. YouTube bruger cookies til at registrere hvilke film, der vises, og hvor meget af filmen du har set. YouTubes cookies er såkaldte Flash cookies.
  • Sleeknote (3. part), til visning af div. promoveringsbeskeder. Detaljer om Sleeknote cookies kan findes her: http://help.sleeknote.com/advanced-use/overview/sleeknote-cookies

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete