Inspektion med droner: Sikkerhed i farlige arbejdsmiljøer

Vi kan blandt andet tilbyde ydelser som tredjepartsverifikation af strukturer, notificerede organer mod trykbeholderdirektivet og kvalitetsvurdering og koordinering i egenskab af QA/QC.

DEKRA udfører også ulykkesundersøgelser og levetidsvurderinger baseret på bl.a. materiale- og korrosionskendskab, styrkeberegninger og gennem forskellige testmetoder.

Undgå lang nedetid med omkostningseffektive og tidseffektive visuelle inspektioner

Sikkerhed er DEKRA's nøgleord, og droner bruges til at skabe sikkerhed i farlige arbejdsmiljøer, hvor dronen kan nå steder eller områder, der ellers ikke er tilgængelige.

Med dronen kan DEKRA tilbyde omkostning- og tidseffektive visuelle inspektioner både udvendigt og indvendigt, hvor stilladser og lang nedetid kan undgås. Resultaterne fra inspektionen kan hurtigt analyseres og vurderes af DEKRA's eksperter, og materialet dokumenteres ud fra vores kunders ønsker.

Dronemodellen til intern inspektion hedder Elios 2, og den har et beskyttende bur i kulfiber, der gør, at den kan komme helt tæt på den overflade, den skal inspicere uden at beskadige genstanden. Dens stabiliseringssystem muliggør manøvrering i trange og utilgængelige rum, og den har et kraftfuldt og intelligent lyssystem, der gør det muligt at flyve i mørke og svagt lysende rum. Dronen er udstyret med et 4K-kamera, der giver rigtig god rapportering i form af film og billeder af høj kvalitet samt et termisk kamera, der muliggør detektering af f.eks. lækage og temperaturforskelle.

DEKRA har med succes brugt dronen hos kunder i for eksempel cisterner, skorstene og trykbeholdere samt til 3D-måling af objekter og detaljer. DEKRA tilbyder også dronekontrol ved udvendigt syn, og har i dag en række droner til opgaver som udvendigt syn af tage, bygninger, skorstene, facader, kraner mm.

Læs mere om DEKRA's konstruktions- og kvalitetskontrol her.

Sammenfatning

  • Hurtig og sikker adgang
  • Ingen omkostninger til stillads eller kran
  • Nedetid kan minimeres
  • Billede og film kan ses og gemmes

Kontakt information

Hvad kan vi hjælpe dig med?