Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


DEKRA JOBGARANTI er en håndholdt indsats og et uddannelsesforløb, hvor der lægges stor vægt på at udrede den enkeltes kompetencer - og styrke disse i forhold til arbejdsmarkedet.

I transport- og befordringsbranchen stilles der vidt forskellige krav til medarbejderens faglige og sociale kompetencer, og det er derfor afgørende, at vi foretager en korrekt matchning i forhold til arbejdsgiver. Derfor udstedes der ikke en arbejdsgivererklæring på forhånd, men derimod en jobgaranti fra DEKRA.

Jobgarantien underbygges og understøttes af vores brede netværk af samarbejdspartnere inden for chauffør- og transportbranchen samt indenfor virksomheder, hvor transport og befordring er en del af forretningen. Ved at benytte os af dette netværk har vi mulighed for at formidle jobs til et stort antal chauffører inden for både taxa-, bus-, lastbil og sygetransport. Vi formidler kontakten sådan, at vognmanden eller virksomheden får lige præcis den arbejdskraft, der er brug for.

Med DEKRA HUSKESERVICE slipper vi aldrig den enkelte, hverken vognmanden eller chaufføren. Vi er konstant med i ringhjørnet og minder om, når det er tid for en certificering af eksempelvis chauffør- eller ADR-beviset. Det er naturligvis valgfrit, om man ønsker denne lille huskeservice.

DEKRA JOBGARANTI, REKUTTERING og HUSKESERVICE er GRATIS services. Vi ser det som en del af vores sociale ansvar, i og uden for branchen. Mens AMU-kurser og -uddannelser afregnes efter de gældende AMU-takster, som er ens for alle udbydere.