Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Vi vil gerne invitere dig indenfor og blive en del af vores DEKRA partnerkoncept.

Som DEKRA Partner fokuserer vi på dine vigtigste ressourcer, nemlig dine medarbejdere og deres efteruddannelse inden for transport. Alt i mens du kan fokusere på andre, vigtige kerneområder i din forretning.

Alt dette får du med DEKRA Partner:

  1. Samlet overblik over din virksomheds samlede uddannelsesaktiviteter hos DEKRA. Vi holder også styr på hvilke af dine medarbejdere, der har været på hvilke uddannelser hos os.
  2. Vi sørger for tilmelding af dine medarbejdere til efteruddannelse samt andre relevante, lovpligtige og aftalte AMU-kurser. 
  3. Vi hjælper dig med ansøgning af refusion for eksempelvis løntabsgodtgørelse/VEU, kørselsgodtgørelse og kompetencefonde.
  4. Vi hjælper dig med at lave en realkompetencevurdering (RKV) på dine medarbejdere. Vi afklarer mulighederne for merit ift. diverse kurser.
  5. Via vores Huskeservicekoncept giver vi kvartalsvis feedback på dine medarbejdere; Hvornår de skal havde fornyet deres certifikater, eksempelvis EU-Efteruddannelse, ADR, førstehjælp, kørekort m.m. Samtidig fremsender vi oversigt med forslag til kursusdatoer.
  6. Vi tilmelder til alle AMU-kurser du og dine medarbejdere har brug for, uanset hvilken skole der tilbyder disse - også uden for DEKRAs verden. 
  7. Vi  stiller en Sikkerhedsrådgiver til rådighed, som bl.a. kan varetage tilsyn med at reglerne for farligt gods overholdes, at medarbejderne har de fornødne uddannelser samt hjælp til udarbejdelse af en årsrapport.
  8. Vi giver dig mulighed for at præsentere din virksomhed for eleverne på vores erhvervsskoler. Vi tilbyder også, uden beregning, en attraktiv messestand på vores Jobmesser rundt om i landet.
  9. Afholdelsesgaranti på alle DEKRAs uddannelser er din tryghed for at kurserne bliver afholdt som aftalt.

Se hele aftalen her

Betingelser for DEKRA Partner

Sikkerhedsrådgivning omfatter følgende:

- ADR-årsmøde/tilsynsbesøg
- Lovpligtig ADR-årsrapport
- DEKRA står som virksomhedens sikkerhedsrådgiver i Beredskabsstyrelsens register

For øvrige priser se her

For DEKRA Partner aftalen i øvrigt gælder følgende:

Det er en forudsætning, at vognmanden har leveret al nødvendig information der skal til for at kunne tilmelde en medarbejder til et kursus inden udløb af dennes bevis, som er lovpligtig, for at udføre deres arbejde.
Det er ligeledes en forudsætning, at vognmanden har leveret al nødvendig information der skal til for at kunne søge om tilskudsmuligheder på vegne af vognmanden.

DEKRA kan ikke holdes økonomisk ansvarlig for eventuelle bøder, som vognmanden eller chaufføren måtte få, hvis denne ikke har de lovpligtige beviser, ligesom DEKRA heller ikke kan holdes økonomisk ansvarlig for tabt arbejdsfortjeneste i den forbindelse.

INDIVIDUEL KOMPETENCE-VURDERING af chauffører - ring på telefon 70 60 65 00.

70 60 65 00