Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


DEKRA JOBGARANTI er en garanti for ledige borgere om en chauffør-uddannelse med efterfølgende job inden for last-, bus- eller taxibranchen.Vejen til DEKRA JOBGARANTI går via en gratis inspirationsdag hos DEKRA, hvor alle interesserede kan deltage.

Hør vores koncerndirektør, Peter Laursen, fortælle om DEKRA Jobgaranti

Vi fortæller om de mange spændende muligheder, der er indenfor transportuddannelser, og giver et indblik i transportverdenen; hvordan ser den ud lige nu og hvordan er jobmulighederne og arbejdsbetingelserne inden for brancherne lastbil, bus, taxi, herunder flextrafik (syge- og handicapkørsel) og limousinekørsel.

Efterfølgende tilbydes hver enkelt deltager en personlig og afklarende samtale med en dygtig jobkonsulent, hvor der spørges ind til ønsker og evt. udfordringer.

DEKRA laver herefter en evaluering på hver enkelt deltager og tilbyder de mange egnede kandidater en DEKRA JOBGARANTI.

For at komme i betragning til vores jobgaranti kræver det at man tager følgende uddannelser:

Gods:
Lastbilkørekort + Hænger + ADR (I alt 53 dage)

Personbefordring
Buskørekort + BAB (5 dage) +Taxa (I alt 45 dage)

På blot 4 år har vi med DEKRA JOBGARANTI hjulpet 3.000 ledige tilbage på arbejdsmarkedet. Vi ser det som vores ansvar at uddanne mennesker til mere end blot en plads bagerst i jobkøen.


Det starter med en INSPIRATIONSDAG - tilmeld direkte, klik her! 

Det er uden betaling at deltage på en DEKRA INSPIRATIONSDAG, og du er ikke yderligere forpligtiget til deltagelse på et videre forløb.