.

Danmarks største køretekniske anlæg

DEKRA Køreteknisk Anlæg Fyn er Danmarks største køretekniske anlæg. Det store, professionelle køretekniske anlæg er beliggende i dejlige omgivelser på Østfyn, hvilket danner de perfekte rammer til et køreteknisk kursus.

Anlæggets faciliteter

På anlægget finder du 5 baner med både tør og glat belægning. Det giver mulighed for at afprøve store og små køretøjer ved forskellige trafikale udfordringer. På anlægget finder du også en stimulator med et bredt simulationsprogram. Et program, hvor både frontalt sammenstød, alkoholpåvirkning og 360 graders ”rulle-rundt-ulykke” simuleres.

Anlægget er velrenommeret og anvendes også som forsøgscenter for flere køretøjstyper og vejtekniske udfordringer. 

De optimale rammer for læring

DEKRA Køreteknisk Anlæg Fyn udfordrer kursisternes køreevner og tester deres reaktionsmønstre. Kursisterne bliver klædt på til at kunne identificere og reagere hensigtsmæssigt i farlige situationer og dermed undgå ulykker og skader på mennesker eller materiel. Med instruktører, som alle er branchekendte folk, opnår kursisterne den ultimative læring og oplevelse med et køreteknisk kursus.

.

Få flere informationer

Lyder er køreteknisk kursus som noget for dig? Så kan du læse meget mere om mulighederne for et køreteknisk kursus på www.dekra-kta.dk.

.