Tag et krancertifikat på kun 10 dage

Vi har pr. 1. oktober fået tilladelse til at udbyde krancertifikat som AMU-kursus. Vi er derfor i fuld gang med at planlægge de første kurser og opdaterer denne side med det samme, vi har de første kurser i kalenderen.

Drømmer du om at arbejde som kranfører? Så tager det kun 10 dage at tage et krancertifikat, hvorefter du er klar til at varetage jobbet som kranfører. Hos DEKRA udbyder vi kurset mobile kraner > 8-30 tonsmeter med integreret kranbasis. 

Med et krancertifikat i hånden er du meget attraktiv på det danske jobmarked, hvor der lige nu mangler chauffører. Der er derfor god mulighed for at gå direkte i job efter endt kursus.

Engagerede undervisere

På kurset bliver du mødt af vores dygtige og erfarne undervisere, der alle er gode til at lære fra sig. Undervisningen består af både teori og praktiske øvelser. Du lærer bl.a. at føre og betjene en kran med en løfteevne på 8-30 tonsmeter og om risiciene, der er forbundet med at arbejde med kraner. Du lærer også at gennemføre eftersyn på kranen og aflæse lastdiagrammer korrekt.

Et ansvarsfuldt job

Der er mange ting, der kan gå galt, når man betjener en kran. Det er typisk meget tunge genstande, der skal flyttes fra et sted til et andet. Det kan derfor hurtigt gå galt, hvis kranen ikke betjenes korrekt. Hvis du tager dit krancertifikat hos DEKRA kan du være sikker på, at du lærer at betjene en kran sikkerhedsmæssigt korrekt.

.

Kontakt vores Kundecenter

Har du spørgsmål, eller ønsker du hjælp til at tilmeld dig et kursus? Så sidder vores Kundecenter klar til at hjælpe dig. Kontakt os på 70 60 65 00 eller skriv til os på chatten. 

Der er to kriterier, du skal opfylde for at du kan tage et kran D certifikat:

Du skal være fyldt 18 år.

>  Du skal kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

 

 

Prisen for at tage et krancertifikat afhænger af din jobsituation og din tidligere uddannelse. 

Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du få et krancertifikat gratis gennem dit jobcenter.

Er du i job og har du ikke en videregående uddannelse, koster det 1.240 kr. at tage et krancertifikat.

Hvis du er i job og ikke har en videregående uddannelse, kan din arbejdsgiver søge om løntabsgodtgørelse på op til 860 kr. pr. dag. samt tilskud fra kompetencefonde.

Er du i job og har en videregående uddannelse, koster krancertifikatet 8.984 kroner.

Er du i tvivl om din pris, så sidder vi klar til at hjælpe dig på 70 60 65 00.

.