Tag et truckcertifikat i Holbæk

DEKRA udbyder i samarbejde med EUC Nordvestsjælland certifikat til Gaffeltruck B i Holbæk.

Med et truckcertifikat i hånden åbner du op for en række spændende jobmuligheder og bliver en eftertragtet arbejdskraft i transportbranchen.

Det tager kun 7 dage at tage et gaffeltruckcertifikat, hvorefter du er klar til at varetage jobbet som truckfører.

EUC Nordvestsjælland har stor erfaring med at uddanne truckførere i Holbæk – skal du være den næste? Så tilmeld dig til kurset her!

7 dages spændende undervisning

Når du tager et gaffeltruckcertifikat, kan du være sikker på, at du får 7 spændende dage. Vores dygtige undervisere står klar til at undervise dig med et nyt og spændende materiale. Undervisningen er en god blanding af teori og praktiske øvelser, der klæder dig på til at varetage dit fremtidige arbejde som truckfører. Du vil gennem undervisningen bl.a. lære at betjene og føre forskellige typer gaffeltrucks og gaffelstablere samt at varetage vedligeholdelsen heraf.

 

.

Populært kursus

Gaffeltruck kurset er meget populært. Vi starter derfor løbende nye hold op på vores lokation i Holbæk. Det giver dig mulighed for at tilmelde dig et kursus i dag, og allerede stå med et certifikat til truck i hånden inden for kort tid. Du finder en liste over kommende kurser på vores hjemmeside, hvor du også nemt kan tilmelde dig til kurset.

Har du spørgsmål?

Hvis du ønsker hjælp til din tilmelding eller har spørgsmål til kurset, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 60 65 00 eller på vores chat, der har døgnåbent. 

Krav for at tage et truckcertifikat:

Du skal være fyldt 18 år

Du skal kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

 

Prisen for at tage et truck certifikat afhænger af din jobsituation og din tidligere uddannelse. 

Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du få et truckcertifikat gratis gennem dit jobcenter. 

Er du i job og har du ikke en videregående uddannelse, koster det 826 kr. at tage et truckcertifikat.

Er du i job og har en videregående uddannelse koster truckcertifikatet 6009,90 kroner.

Er du i tvivl om din pris, sidder vi klar til at hjælpe dig på tlf. 70 60 65 00.

.