Finder hold til dig

Tag truckcertifikat til gaffeltruck

Med et truckcertifikat får du adgang til en række spændende og meningsfulde jobs, som tidligere var uden for rækkevidde. Gennem vores kursus, som kun tager 7 dage, lærer du at betjene gaffeltrucks sikkert, udføre daglig vedligeholdelse og håndtere selvkørende gaffelstablere effektivt.

Hos DEKRA tilrettelægger vi alle vores kompetencegivende kurser, så du får størst muligt udbytte af dem. Her tager indhold, struktur og undervisningstil højde for din personlighed og dit behov – og på den måde bliver kurserne ikke et ligegyldigt ophold på skolebænken, men et par udbytterige dage, der flytter dig både fagligt og personligt. 

Tag et truckcertifikat på 7 dage

Vil du være truckfører? Så tager det kun 7 dage at tage et gaffeltruckcertifikat, hvorefter du er klar til at varetage jobbet som truckfører.
Gaffeltruck kursus

Få dit truckcertifikat gennem 7 dages spændende undervisning

Når du tager dit truckcertifikat hos DEKRA, kan du se frem til et spændende kursus. Undervisningen er en god blanding af praktiske øvelser og klasseundervisning. Du kan blandt andet se frem til at lære at føre og betjene gaffeltrucks og/eller gaffelstablere, og hvordan du foretager korrekt stuvning, optagning og afsætning af forskellige typer gods.

I klasselokalet bliver du undervist af vores erfarne og dygtige undervisere. Her vil du blandt andet lære at aflæse forskellige belastningsdiagrammer og om de risici, der er forbundet med at arbejde med maskinerne.

Få adgang til en masse gode jobmuligheder med et truckcertifikat

Med et truckcertifikat i hånden åbner du op for en række spændende jobmuligheder. Det gælder for eksempel gode og meningsfulde stillinger på et lager, terminal, havn, lufthavn, flyttetransport og andre steder, hvor gods og varer skal flyttes på daglig basis.

På den måde bliver du en eftertragtet arbejdskraft i transportbranchen med et truckcertifikat fra DEKRA. Gennem vores omfattende netværk i transportbranchen har du også de bedste forudsætninger for at lande i et godt job efter kurset. Vi er i tæt dialog med mange virksomheder, der har brug for sådan en som dig til at betjene forskellige typer gaffeltrucks. Derfor kan vi garantere et kursus, der byder på relevant undervisning, der tager udgangspunkt i den praktiske hverdag, du vil komme til at møde mange steder ude i den virkelige verden bagefter.

 

Hvad lærer du, når du tager truckcertifikat?

På kurset kommer du blandt andet til at lære om, hvordan man hensigtsmæssigt betjener de forskellige typer gaffeltrucks, som man oftest arbejder med i virksomhederne. Derudover vil du også få introduktion til, hvordan du bedst håndterer og stabler gods med den rigtige teknik og det rigtige udstyr, så der ikke opstår uheld og ulykker. 

 

Her er der naturligvis også en række sikkerhedsbestemmelser, som du vil få en grundig introduktion til, så du er klar til at udføre dit arbejde med gaffeltrucken med kvalitet og præcision – og du vil også få nyttig information om ergonomi og arbejdsmiljø, som kan være med til at løfte din arbejdsglæde til helt nye højder.

Har du brug for hjælp til din tilmelding eller spørgsmål til tilmelding? 

Send os en besked eller bare dine oplysninger, så ringer vi til dig inden for et par dage. 

Vi gør opmærksom på, at der grundet sommerferie, kan gå op til 14 dage før vi ringer dig op. Har du brug for hjælp inden da, skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 70 60 65 00

Tag et truckcertifikat på 7 dage

Vil du være truckfører? Så tager det kun 7 dage at tage et gaffeltruckcertifikat, hvorefter du er klar til at varetage jobbet som truckfører. Gaffeltrucks og selvkørende gaffelstablere er vigtige redskaber for mange større virksomheder i Danmark – og de kræver erfarne førere med en gennemført uddannelse, der kan være med til at skabe værdi på daglig basis. I de følgende afsnit kan du finde al den tekniske information, der vedrører vores gaffeltruck-certifikat. Men husk også, at du altid har mulighed for at kontakte os direkte, hvis der er noget, du gerne vil vide. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på denne side.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at tage truckcertifikat hos DEKRA

Hos DEKRA er vi ikke bare en uddannelsesfabrik, der presser vores kursister igennem. Alle vores kurser tager udgangspunkt i det enkelte menneskes situation og behov – og det gælder naturligvis også for dig. 

Derfor er vi også altid parate til at tage en snak med dig både inden og efter din tilmelding til kurset, hvis du kan bruge informationer eller sparring, der bringer dig tættere på den jobmæssige situation, du ønsker dig. Som en af Danmarks førende institutioner inden for erhvervsmæssig transport bruger vi gerne vores erfaring og netværk til at hjælpe dig godt videre med alle de midler, vi har til rådighed.

Så tøv endelig ikke med at række ud og bruge os, hvis du mener, at der er noget som helst, vi kan hjælpe dig med. Vi glæder os altid til at høre fra dig og til at løfte din karriere til nye højder på de danske arbejdspladser.

 

Hvad siger kursisterne om at tage truckcertifikat hos DEKRA?

Vores særlige personlige tilgang hos DEKRA har gjort, at vi har haft mange tilfredse kursister på vores truckcertifikatkurser over hele landet. På vores side på Trustpilot kan du finde mange af de gode historier, som vores kursister har været søde til at fortælle os. Her er også anmeldelser fra vores mange synshaller. 

 

Fælles for de fleste af dem er historien om, at vi behandler alle vores kursister med respekt og tager udgangspunkt i det enkelte menneske, når vi løfter deres faglighed. Det er ni naturligvis rigtigt glade for og stolte over, da det netop er vores vision at skabe øget arbejdsglæde og dele den viden, vi ligger inde med, som har potentiale til at skabe stor værdi både for dig som medarbejder og for din kommende arbejdsplads.  

 

Læs de gode anmeldelser af vores kurser m.m. her

Hvad siger kursisterne?

Hans Henrik Christensen

Dygtige undervisere der var gode til at skabe en afslappet og kollegial stemning.

Inna Mishchuk

God kvalitet, god service og dejlige mennesker. Anbefaler 100 %.

David Svensson

Fantastisk god skole med de dygtigste lærere.

Læs flere anmeldelser her

Vi hjælper mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Over 600 medarbejdere i hele landet

Klar til at hjælpe dig opnå dine mål.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Kvalitet og sikkerhed siden 1925

Næsten 100 års erfaring med sikkerhed og transport.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Vi er en non-profit organisation

Al omsætning går til investering i virksomheden.

Hvad kan vi hjælpe dig med?