Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre
 

GRØNS’ ekspertise i transportuddannelser og kundepleje af små og mellemstore vognmænd fortsættes og styrkes - nu under navnet DEKRA

Den traditionsrige nordjyske virksomhed GRØNS Transport Uddannelser A/S med hovedkontor i Sæby skifter dags dato, den 19. juni 2017, officielt navn til DEKRA AMU Center Nordjylland og DEKRA Køreteknisk Anlæg Nordjylland.

Den landsdækkende uddannelsesvirksomhed DEKRA overtog GRØNS 1. januar 2016, men først nu gennemføres navneskiftet.

”GRØNS er et hæderkronet nordjysk selskab med et stærkt brand, som vi ikke fandt grund til at lave om på, før integrationen af GRØNS i DEKRA var på plads på alle niveauer. Det er den nu. DEKRA er også et stærkt brand, og for os er det nu vigtigt, at kundernes oplevelse af DEKRA’s service og kvalitet er præcis den samme, uanset hvilken af DEKRA’s afdelinger i Danmark, kunden opsøger,” siger koncerndirektør i DEKRA, Peter Laursen.

Ekspertise i GRØNS
Overgangsperioden siden DEKRA’s overtagelse af GRØNS er blandt andet blevet brugt på at sikre, at den værdifulde viden og knowhow, der lå i GRØNS og regionen, blev lagret og delt.

”DEKRA som helhed har lært meget af GRØNS i denne proces. GRØNS har altid været meget kundefokuseret og har gennem mange år opbygget en ekspertise i at betjene små og mellemstore vognmænd, som der er mange af Nordjylland. Den kompetence kommer nu også DEKRA’s kunder til gode i andre regioner i Danmark,” siger Peter Laursen.

Den anden vej har DEKRA styrket GRØNS i forhold til at samarbejde med jobcentre og a-kasser i Nordjylland, hvor DEKRA’s jobgaranti til AMU-kursister ifølge Peter Laursen er blevet godt modtaget og fortsat vil have høj prioritering efter navneskiftet.

Investerer i Nordjylland
GRØNS og DEKRA har mere end den grønne farve i logoet til fælles.

”GRØNS er et kendt og respekteret varemærke i Nordjylland og har et fortjent ry for at være en seriøs partner inden for transportuddannelser og -kurser. Den arv vil DEKRA nu føre videre. Historisk har GRØNS altid vægtet høj kvalitet i køretøjer og faciliteter, og den tilgang til transportuddannelser vil DEKRA fortsætte. Vi har senest investeret i en udvidelse og forbedring af lokalerne i Nørresundby og vil derudover udvide kapaciteten med nye køretøjer til afdelingerne i Nordjylland,” siger Peter Laursen.

Yderligere oplysninger fås hos Koncerndirektør Peter Laursen:

Læs også artiklen her: