Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


DEKRA er en Danmarks største, landsdækkende, sammenslutning af private skoler, der tilbyder alle former for transportkurser og -uddannelser på områderne for taxi (limousine), bus og lastbil. Mange af disse afholdes som AMU-forløb.

DEKRA garanterer, at alle kurser og uddannelser afholdes, så du trygt kan stole på at få din uddannelse eller kursus som planlagt. Vi holder hvad vi lover med Danmarks bedste faglærere i undervisningen.

HØJ SERVICE OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Vi engagerer os i alle aspekter af branchen, og kan derfor rådgive og vejlede på tværs af uddannelser, kurser, lovgivning og tilskudsordninger. Med de dygtigste medarbejdere i ryggen er DEKRA i stand til at tilbyde kursister og kunder den bedste service og nyeste viden indenfor transportområdet, herunder lovgivningsmæssige krav, forebyggelse af højresvingsulykker, teknologiske fremskridt, m.m.

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN

Som branchens pioner tilbyder DEKRA jobgaranti til kursister samt gratis rekruttering for virksomhedskunder. Via et stærkt samarbejde med transport-og befordringsbranchen er mere end 3.000 personer hjulpet tilbage i job - på blot 3 år, hvilket vi i DEKRA alle er stolte af.

DEKRA i Danmark er en del af den internationale koncern DEKRA - en ekspertorganisation som, blandt andet, arbejder med sikkerhed og kvalitet i det daglige forhold mellem menneske og mobilitet. DEKRA er repræsenteret i mere end 50 lande med 37.000 medarbejdere.

70 60 65 00

90% af vores kursister er SÅ tilfredse, at de vil anbefale DEKRA til andre. Tak.