Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Køreteknisk anlæg - Danmarks største

En del af DEKRA er også Danmarks største køretekniske anlæg, nemlig DEKRA Køreteknisk Anlæg Fyn.

Med beliggenheden i dejlige omgivelser på Østfyn er stemningen optimal for deltagelse på et køreteknisk kursus. Det store, professionelle køretekniske anlæg sætter rammerne perfekt.

Anlægget har 5 baner med både tør og glat belægning. Det giver mulighed for at prøve og afprøve store og små køretøjer ved forskellige trafikale udfordringer. Samtidig stilles et bredt simulationsprogram til rådighed. Et program hvor både frontalt sammenstød, alkoholpåvirkning og 360 graders "rulle-rundt-ulykke" simuleres.

DEKRA Køreteknisk Anlæg Fyn udfordrer kursisternes køreevner, tester deres reaktionsmønstre og klæder dem på til at kunne identificere og reagere hensigtsmæssigt i farlige situationer og dermed undgå ulykker og skader på mennesker eller materiel. Med instruktører som alle er branchekendte folk, opnår kursisterne den ultimative læring og oplevelse med et køreteknisk kursus.

Anlægget er velrenommeret og anvendes også som forsøgscenter for flere køretøjstyper og vejtekniske udfordringer. Læs meget mere om mulighederne for et køreteknisk kursus på www.dekra-kta.dk.

Se vores video fra vore køretekniske anlæg