Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Tag et Krancertifikat i Holbæk

Drømmer du om at blive kranfører? Så udbyder vi i samarbejde med EUC Nordvestsjælland certifikat til Kran i Holbæk. Det tager kun 10 dage at tage et Krancertifikat, hvorefter du er klar til at varetage jobbet som kranfører. Med et krancertifikat i hånden er du meget attraktiv på det danske jobmarked, og der er derfor god mulighed for at gå direkte i job efter endt kursus.  

For en præcis kursusbeskrivelse – samt tilmelding til kurset – klik her!

Gratis kran certifikat til ledige

Er du ledig, og har du ret til 6-ugers jobrettet uddannelse? Så kan du deltage gratis på kurset via dit jobcenter. Klik her for mere information!

Engagerede undervisere

Hvis du vælger at tage dit krancertifikat hos EUC Nordvestsjælland, bliver du mødt af deres dygtige og erfarne undervisere, der alle er gode til at lære fra sig. Undervisningen består af både teori og praktiske øvelser, hvor du bl.a. lærer at føre og betjene en kran med en løfteevne på 8-30 ton/tonsmeter og om risiciene, der er forbundet med at arbejde med kraner.  

Et ansvarsfuldt job

Der er mange ting, der kan gå galt, når man betjener en kran. Det er typisk meget tunge genstande, der skal flyttes fra et sted til et andet, og det kan derfor hurtigt gå galt, hvis kranen ikke betjenes korrekt. Hvis du tager dit krancertifikat på hos EUC Nordvestsjælland i Holbæk, kan du være sikker på, at deres dygtige undervisere sørger for, at du i undervisningen bliver sat grundigt ind i de forskellige krantyper og lærer at betjene og føre dem korrekt gennem praktiske øvelser.

Kriterier for at tage et krancertifikat

Der er to kriterier, du skal opfylde for at kunne starte på kurset og tage et kran D certifikat:

  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

Hvad koster det at tage et krancertifikat?

Prisen for at tage et krancertifikat afhænger af din jobsituation og din uddannelsesbaggrund.

Hvis du er ledig og har ret til 6-ugers jobrettet uddannelse, kan du få et krancertifikat gratis gennem dit jobcenter.

Er du i job og har du ikke en videregående uddannelse, koster det 1.240 kr. at tage et krancertifikat (124 kr. pr. dag).

Er du i job og har en videregående uddannelse, koster krancertifikatet 8.984 kroner.

Er du i tvivl om din pris, så sidder vi klar til at hjælpe dig på tlf. 70 60 65 00.

Tilmeld dig med det samme

Ønsker du at opkvalificere dig med et Krancertifikat? Så kan du tilmelde dig til kurset online på vores hjemmeside. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 60 65 00, der sidder klar til at tage imod din henvendelse og hjælpe dig med din tilmelding og svare på eventuelle spørgsmål.

For en præcis kursusbeskrivelse – samt tilmelding til kurset – klik her!