Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Medarbejderudvikling

Det er vigtigt med gode medarbejdere i en virksomhed. Det er, blandt andre, disse medarbejdere, der er ambassadører for virksomheden og som finder stolthed i at være med til at vækste virksomheden og skabe et positivt miljø for sig selv og sine kollegaer.

Som medarbejder betyder det ganske enkelt et gladere arbejdsliv. Og for arbejdsgiveren betyder det styrkede kompetencer totalt, fleksibilitet (forskellige jobs kan varetages) samt motivation. En styrket medarbejder - en styrket arbejdsplads!

Blandt kompetencegivende kurser kan nævnes førstehjælp, konflikthåndtering og kundeservice.

FØRSTEHJÆLP

På førstehjælpskurset får du som deltager forståelse for førstehjælpens betydning. Du bliver orienteret om hvordan du kan anvende elementære færdigheder ved nødflytning, livreddende førstehjælp og alarmering.

KONFLIKTHÅNDTERING

I forbindelse med jobudøvelsen kan deltageren afværge konflikt- og voldstruende situationer på en faglig, sikkerhedsmæssig og professionel måde, kan skelne mellem effektiv og ineffektiv kommunikation og kan, ved sin personlige fremtræden og adfærd, være med til at afværge, nedtrappe og forebygge uhensigtsmæssige konflikter. Er desuden opmærksom på stresssymptomer.

KUNDESERVICE

Tværgående uddannelse om kundeservice. Deltageren kan efter uddannelsen forstå de faktorer, der spiller en afgørende rolle i bestræbelserne for at yde god service. Deltageren lærer at være opmærksom på den mangeartede kundeadfærd samt er bevidst om, at hver adfærd kræver sin opmærksomhed og sit serviceniveau.


  • AMU-mål 42730 Introduktion til førstehjælp på jobbet , 0,4 dg, 49,60 kr.
  • AMU-mål 46493 Konflikthåndtering, 3 dg, 372 kr.
  • AMU-mål 45288 Billettering og kundeservice, 3 dg, 372 kr.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - kontakt os, telefon 70 60 65 00. Tal og priser gældende pr. 1.1.2019

70 60 65 00

INDIVIDUEL KOMPETENCE-VURDERING af chauffører - ring på telefon 70 60 65 00.