Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Tag et truckcertifikat i Holbæk

DEKRA udbyder i samarbejde med EUC Nordvestsjælland certifikat til Gaffeltruck B i Holbæk. Med et truckcertifikat i hånden åbner du op for en række spændende jobmuligheder og bliver en eftertragtet arbejdskraft i transportbranchen. Det tager kun 7 dage at tage et gaffeltruckcertifikat, hvorefter du er klar til at varetage jobbet som truckfører.

EUC Nordvestsjælland har stor erfaring med at uddanne truckførere i Holbæk – skal du være den næste? Så tilmeld dig til kurset her!

7 dages spændende undervisning

Når du tager et gaffeltruckcertifikat, kan du være sikker på, at du får 7 spændende dage, hvor dygtige undervisere står klar til at undervise dig med et nyt og spændende materiale. Undervisningen er en god blanding af teori og praktiske øvelser, der klæder dig på til at varetage dit fremtidige arbejde som truckfører. Du vil gennem undervisningen bl.a. lære at betjene og føre forskellige typer gaffeltrucks og gaffelstablere samt at varetage vedligeholdelsen heraf.

Tag et truckcertifikat gratis, hvis du er ledig!

Hvis du er ledig og har ret til 6-ugers jobrettet uddannelse, kan du få et gratis Gaffeltruck B certifikat gennem dit jobcenter. Kontakt dit jobcenter for at høre nærmere herom eller læs mere her.

Vi har en plads klar til dig

Gaffeltruck kursus er meget populært, så vi starter løbende nye hold op på vores lokation i Holbæk. Du kan derfor tilmelde dig et kursus i dag, og allerede stå med et certifikat til truck i hånden inden for kort tid. Du finder en liste over kommende kurser på vores hjemmeside, hvor du også nemt kan tilmelde dig til kurset.

Kriterier for at tage et gaffeltruckcertifikat

For at du kan tage et truckcertifikat, skal du være fyldt 18 år og kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

Hvad koster det at tage et gaffeltruckcertifikat?

Prisen for at tage et truckcertifikat afhænger af din jobsituation og din uddannelsesbaggrund.

Hvis du er ledig og har ret til 6-ugers jobrettet uddannelse, kan du få et truckcertifikat gratis gennem dit jobcenter.
Er du i job og har du ikke en videregående uddannelse, koster det 826 kr. at tage et truckcertifikat (118 kr. pr. dag).

Er du i job og har en videregående uddannelse, som du ikke har brugt i erhvervsmæssig sammenhæng inden for de seneste 5 år, koster det 826 kr. at tage et truckcertifikat (118 kr. pr. dag).

Er du i job og har en videregående uddannelse, som du har brugt i erhvervsmæssig sammenhæng inden for de seneste 5 år, koster truckcertifikatet 6009,90 kroner.

Er du i tvivl om din pris, sidder vi klar til at hjælpe dig på tlf. 70 60 65 00.

Tilmeld dig online i dag

Vil du udvide dine kompetencer med et truckcertifikat? Så kan du nemt tilmelde dig til et kursus via vores hjemmeside. Hvis du ønsker hjælp til din tilmelding eller har spørgsmål til kurset, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 60 65 00, hvor vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.

For en præcis kursusbeskrivelse – samt tilmelding til kurset – klik her!