Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


BAB kursus (Befordring af bevægelseshæmmede)

Er du glad for at arbejde med mennesker, og vil du have et job, hvor du kan gøre en stor forskel i andre personers liv? Så tag et BAB kursus og få mulighed for at blive chauffør for bevægelseshæmmede personer, der har svært ved at komme omkring på egen hånd. Som chauffør inden for dette område vil dine passagerer ofte være kørestolsbrugere, ældre, handicappede og patienter til sygehuse, der skal køres til og fra forskellige aktiviteter i hverdagen eller til behandlinger.  

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

Dygtige undervisere med stor erfaring

Hos DEKRA har vi samlet de bedste undervisere, der selv har stor erfaring inden for sygetransport og handicap befordring. Det giver en hel unik og virkelighedsnær undervisning, der klæder dig på med alle de køretekniske og menneskelige kompetencer, du har brug for som BAB chauffør. Det høje undervisningsniveau på vores BAB kurser har resulteret i, at vi har én af landets højeste beståelsesprocenter på kurset.

Tag et BAB kursus på kun 5 dage!

Har du ikke tidligere taget en BAB certificering, tager kurset 5 dage. Har du tidligere taget en BAB certificering, behøver du blot at opkvalificere din certificering, og du kan dermed nøjes med et 3-dages kursus. Hos DEKRA udbyder vi vores populære BAB kursus på uddannelsescentre i hele landet med nye holdopstart hver uge, og der er ingen ventetid på vores kurser. Du kan derfor tilmelde dig et kursus i dag og allerede stå med beviset i hånden i næste uge, så du er klar til at køre sygetransport og handicap befordring. Alle vores BAB kurser er garantikurser, hvilket sikrer dig, at kurset bliver afholdt.

Få et indblik i BAB kurset her

Kriterier for at tage et BAB kursus

  • Du skal være fyldt 21 år.

Du skal være opmærksom på, at antallet af passagerer du må køre med afhænger af, om du har et bus- eller taxakørekort. Med et taxakørekort må du køre sygetransport og handicap befordring i mindre vogne med op til 9 passagerer inkl. dig selv. Med et buskørekort har du tilladelse til at køre med flere passagerer.

Det er billigere, end du tror!

Det koster kun 124 kr. pr. dag at deltage på et BAB kursus. Den samlede pris afhænger derfor af, om du skal på et 5-dages kursus eller et 3-dages kursus. Et 5-dages BAB kursus koster 620 kr. mens et 3-dages BAB kursus koster 372 kr. Til dette kan søges løntabsgodtgørelse på op til 860 kr. pr. dag samt tilskud fra kompetencefonde.

Tilmeld dig til et BAB kursus i dag

Vil du kvalificeres til at køre sygetransport og handicap befordring? Så er det hurtigt at tilmelde dig til et BAB kursus online her på hjemmesiden, hvor du finder en liste med de kommende BAB kurser i hele landet. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice fra kl. 8-16 alle hverdage på tlf. 70 60 65 00, hvis du har spørgsmål til kurset eller ønsker hjælp til din tilmelding. Vi ses frem til at byde dig velkommen på kurset.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

 


  • AMU-mål 47874 Introduktion til offentlig servicetrafik, 1 dg, 124 kr. 
  • AMU-mål 48104 Befordring af sygdoms- og alderssvækkede pas., 2 dg, 248 kr.
  • AMU-mål 48105 Befordring af fysisk handicappede passagerer, 2 dg, 248 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2019