Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Bliv buschauffør - tag et buskørekort 

Jobbet som buschauffør er for dig, der ønsker et varierende og udfordrende job, hvor du dagligt er i kontakt med mange forskellige mennesker. Som buschauffør har du ansvaret for at transportere bussens passagerer sikkert fra A til B og samtidig give dem en god kundeservice på turen. Det tager kun 6 uger at tage et buskørekort, hvorefter du kan køre bybus, rutebus, skolebus eller turistbus. Med et buskørekort i hånden er du meget eftertragtet på det danske arbejdsmarked, hvor manglen på buschauffører er stor.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

Mulighed for jobgaranti til ledige

Vi tilbyder mulighed for jobgaranti, hvor vi tilbyder at hjælpe dig direkte videre i arbejde efter, at du har taget dit buskørekort. Klik her for mere information!

Buskørekort i hele landet uden ventetid

Hos DEKRA udbyder vi buskørekort på uddannelsescentre i hele landet med nye holdopstart hver uge. Vi udbyder uddannelserne på både dags- og aftenhold, så du har mulighed for at vælge det tidspunkt, der passer dig bedst. Selvom uddannelsen er populær, har vi ingen ventetid på vores hold. Du kan derfor tilmelde dig i dag og komme i gang med uddannelsen inden for kort tid.

Vi har de bedste undervisere

Når du tager et buskørekort hos DEKRA, er du sikker på, at du bliver klædt godt på til at kunne varetage dit fremtidige job som buschauffør. Vores dygtige og engagerede undervisere leverer en spændende undervisning, der altid er opdateret og relevant. Vi er sikre på, at vores professionelle undervisere er én af grundende til, at vores beståelsesprocent på uddannelsen er én af de højeste i landet.

Få et indblik i buschaufføruddannelsen her

Kriterier for at blive buschauffør

 • Som buschauffør er det vigtigt, at du har et tilstrækkeligt syn, så du kan køre bussen sikkert og ansvarligt. Din synsstyrke må derfor mindst være 0,1 på det dårligste øje og mindst 0,8 på det bedste øje. Du må gerne korrigere med briller eller kontaktlinser. Dog højest med 8 dioptrier.
 • Du skal være fyldt 21 år eller fylde det senest den dag, du skal til teoriprøve på uddannelsen.
 • Du skal have kørekort til almindelig bil.
 • Du skal beherske det danske sprog på niveau ”Prøve i Dansk 2”
 • Har du tidligere været straffet, kan dette være en hindring. Borgerservice medtager individuelt strafretslige forhold i deres sagsbehandling ved kørekortansøgninger.

Hvad koster det at tage et buskørekort?

Prisen for et buskørekort afhænger af din uddannelse og din eksisterende arbejdssituation.  

Hvis du er ledig og har ret til 6-ugers jobrettet uddannelse gennem dit jobcenter, kan du tage et buskørekort gratis. Find kontaktoplysninger på dit jobcenter her

Hvis du er ledig uden ret til 6 ugers jobrettet uddannelse skal du kontakte dit jobcenter/A-kasse som skal bevillige kørekortet til dig

Er du i job og har du ikke en videregående uddannelse, koster det 3.720 kr. at tage et buskørekort (124 kr. pr. dag).

Er du i job og har en videregående uddannelse, koster buskørekortet 35.447 kroner.

Kontakt os gerne på telefon 70 60 65 00, hvis du er i tvivl om din pris. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Herudover skal følgende gebyrer påregnes:

 • 2 x Prøvegebyr á 600 kr. til politiet
 • 1 x EU-Bevis á 180 kr. til Trafikstyrelsen
 • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. til egen læge
 • 2 x Pasbillede á ca. 50 kr. til egen fotograf
 • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Vil du være buschauffør?

Så er det nemt at tilmelde dig til uddannelsen online på vores hjemmeside. Klik på tilmeldingsknappen og find et uddannelsescenter og et tidspunkt, der passer ind i din kalender. Du er også altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 70 60 65 00, der sidder klar til at hjælpe dig med din tilmelding alle hverdage fra kl. 8-16.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!


 • AMU-mål 40531 Personbefordring med bus, 30 dg, 3.720 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2019

70 60 65 00

Spørgsmål?

Indtast navn og telefon nr. Så kontakter vi dig!

Navn *
Telefon *