Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


EU-Efteruddannelse for buschauffører

Skal du have fornyet dit EU kvalifikationsbevis til bus? Så er du meget velkommen hos DEKRA. Vi ønsker ikke, at de 5 dages undervisning skal føles som en gentagelse af tidligere undervisning. Vi følger derfor med i udviklingen i branchen og justerer og opdaterer løbende vores undervisningsmateriale. Det betyder, at du trygt kan stole på, at det er et nyt og tidssvarende materiale, der danner grundlag for undervisningen. Det er lovpligtigt for alle buschauffører at forny deres EU kvalifikationsbevis til bus hvert femte år.

For en præcis kursusbeskrivelse – samt tilmelding til kurset – klik her!

Landets bedste undervisere
Hos DEKRA har vi samlet nogle af landets bedste undervisere, der alle selv har kørt bus i mange år. De leverer derfor altid en virkelighedsnær undervisning, der giver dig redskaber, du kan bruge direkte i dit videre arbejdsliv som buschauffør. Kurset består af 3 obligatoriske dage og 2 udvalgte dage, der tilsammen giver et spændende kursus. På de 2 udvalgte dage kan der eksempelvis fokuseres på højresvingsulykker samt større sikkerhed i og omkring køretøjet. Undervisningen på de udvalgte dage kan variere fra uddannelsescenter til uddannelsescenter.

Garanti for kursusafholdelse
Vælger du at forny dit EU kvalifikationsbevis til bus hos DEKRA, kan du være sikker på, at kurset bliver afholdt. Vi udbyder nye hold hver uge, og vi har ingen ventetid på vores hold. Du har derfor mulighed for at tilmelde dig til uddannelsen i dag og allerede starte på et hold i næste uge. Vi udbyder EU-Efteruddannelsen på både dags-, aften- og weekendhold i hele landet. Det giver dig mulighed for at finde den lokation og det tidspunkt, det passer dig bedst at tage uddannelsen på.

Få et indblik i EU-Efteruddannelsen i denne video

Kriterier for at tage et EU bevis
For at du kan tage et EU kvalifikationsbevis til bus, skal du have et gyldigt kørekort til bus.
Husk at du altid skal medbringe dit EU bevis under kørslen, så du kan forevise det, hvis politiet forlanger det. Hvis du ikke kan forevise dit EU bevis under kørslen, risikerer du at få en bøde.

Hvad koster det at forny et EU kvalifikationsbevis til bus?
Det koster 124 kr. pr. dag at deltage på EU-Efteruddannelsen. Den samlede pris for kurset er derfor kun 620 kr. Hertil har du mulighed for at søge løntabsgodtgørelse på op til 860 kr. pr. dag samt tilskud fra kompetencefonde.
Herudover skal du påregne et gebyr til Trafikstyrelsen på 180 kr. for selve EU kvalifikationsbeviset.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2019.

Tilmeld dig i dag og start i næste uge
Du kan tilmelde dig allerede i dag via vores hjemmeside, hvor du finder en liste over vores kommende hold. Vi hjælper dig også gerne med at finde et kursus nær dig, der passer ind i din kalender. Ring til os på telefon 70 60 65 00 og lad os sammen finde et kursus, der passer med, at du får fornyet dit EU kvalifikationsbevis til bus i tide.

For en præcis kursusbeskrivelse – samt tilmelding til kurset – klik her!

AMU-mål 48616 EU-Efteruddannelse for buschauffører - oblig. del, 2 dg, 248 kr.
AMU-mål 48617 Ajourføring for rutebuschauffører, 2 dg, 248 kr.
AMU-mål 48466 Køreteknik for erhvervschauffører – ajourføring, 1 dg, 124 kr
AMU mål 40065 Uheldsforebyggelse for erhvervschauffører, 1 dg, 124 kr.
AMU mål 48619 Ajourføring for buschaffører, OST/flex, 2 dg, 248 kr.

70 60 65 00

Spørgsmål?

Indtast navn og telefon nr. Så kontakter vi dig!

Navn *
Telefon *