Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


EU Kørekort

Du skal som lastbil- og buschauffør forny dit EU bevis hvert 5. år, og det kan du selvfølgelig gøre hos DEKRA. Vi er specialiserede i at uddanne chauffører og uddanner hver år 35.000 kursister. Det er derfor med stor erfaring, at vi sammensætter spændende kurser for vores kursister. Hos DEKRA ønsker vi, at det skal være nemt at forny EU beviset, og vi starter derfor nye hold op hver uge på uddannelsescentre i hele landet. Tilmeld dig til efteruddannelsen i dag og få fornyet dit EU bevis til lastbil eller bus allerede i næste uge.

For en præcis kursusbeskrivelse – samt tilmelding til kurset – klik her!

5 dages spændende undervisning
Hvis du vælger at forny dit EU bevis til lastbil eller bus hos DEKRA, får du 5 dages spændende undervisning, hvor du bliver undervist i den nyeste udvikling inden for branchen. Alt vores undervisningsmateriale bliver opdateret løbende, så vi altid sikrer, at det er et nyt og tidssvarende materiale, der danner grundlag for undervisningen. Vores dygtige og engagerede undervisere sørger for, at du på det 5 dages kursus bliver udfordret og får en masse nye redskaber med hjem, som du kan bruge i dit videre arbejdsliv som chauffør.

Garantikurser for din skyld
Vi garanterer, at alle vores kurser bliver afholdt. Det er en sikkerhed for dig, så du ved, hvornår du kan vende tilbage til din hverdag med den nyeste viden og et fornyet EU bevis til lastbil eller bus. Hvis du arbejder for en vognmand, er det også en sikkerhed for, at han ved præcis hvilke dage, du er på kursus og dermed væk fra arbejdet. Hos DEKRA kan du forny dit EU kørekort på både dags-, aften- og weekendhold på uddannelsescentre i hele landet.

Få et indblik i EU-Efteruddannelsen i denne video

Hvad indeholder kurset?
Kurset indeholder blandt andet (Visse steder) køreteknik, førstehjælp, vanskelige trafikale situationer, sikker adfærd, nul arbejdsulykker, uheldsforebyggelse og meget mere. De 5 dages kursus består af en god kombination af både teori og praksis, der knytter sig direkte til din hverdag som chauffør.

Hvad koster det at forny et EU kørekort?
Den samlede pris for at forny dit EU bevis til lastbil eller bus er 620 kr. (124 kr. pr. dag). Hertil kan søges løntabsgodtgørelse på op til 860 kr. pr. dag samt tilskud fra kompetencefonde. Herudover skal du påregne et gebyr til Trafikstyrelsen på 180 kroner for udstedelse af dit EU bevis.

Tal og priser gældende pr. 1.1. 2019.

Tilmeld dig online i dag
Hvis du skal have fornyet dit EU bevis til lastbil eller bus, kan du nemt tilmelde dig til EU-Efteruddannelsen på vores hjemmeside, hvor du finder en liste med de kommende hold i dit nærområde. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på telefon 70 60 65 00, hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at tilmelde dig og svare på eventuelle spørgsmål ifm. fornyelse af dit EU bevis til lastbil eller bus. Vi ser frem til at byde dig velkommen på EU-Efteruddannelsen.

Har du som virksomhed særlige behov for kursusafvikling på EU-efteruddannelse, så kan du kontakte skolen med dine ønsker. Kontakt os på telefon 70 60 65 00

For en præcis kursusbeskrivelse – samt tilmelding til kurset – klik her!

AMU-mål 48660 EU-Efteruddannelse for godschauffører - oblig. del, 2 dg, 248 kr.
AMU-mål 48617 Ajourføring for rutebuschauffører, 2 dg, 248 kr.
AMU-mål 48611 Ajourføring for stykgods- og distributionschauffører, 2 dg, 248 kr.
AMU-mål 48466 Køreteknik for erhvervschauffører – ajourføring, 1 dg, 124 kr.
AMU-mål 48616 EU-Efteruddannelse for buschauffører - oblig. del, 2 dg, 248 kr.
AMU mål 40065 Uheldsforebyggelse for erhvervschauffører, 1 dg, 124 kr.
AMU mål 48619 Ajourføring for buschaffører, OST/flex, 2 dg, 248 kr.

70 60 65 00

Spørgsmål?

Indtast navn og telefon nr. Så kontakter vi dig!

Navn *
Telefon *