Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Kørelæreruddannelser

Hos DEKRA udbyder både kørelæreruddannelsen til personbil, motorcykel, storvogn samt den lovpligtige efteruddannelse som skal tages hvert 5. år.

Tag uddannelsen til personbil, motorcykel og storvogn i både Brøndby og Sæby. Den lovpligtige efteruddannelsen kan tages i både Brøndby, Odense, Vejen og Nørresundby. 

Stor mangel på kørelærer

Branchen oplever i disse år stor mangel på kørelærer og med en gennemsnitsalder på 51 år hos landets nuværende kørelærer, vil der ikke gå mange år før, at manglen bliver massiv. De fleste nyuddannede kørelærer går derfor direkte i job efter endt uddannelse. 

God løn og fleksible arbejdstider

Jobbet som kørelærer er en god løsning, hvis man ønsker at arbejde inden for transportbranchen, men stadig gerne vil have mulighed for at komme hjem til familien hver dag. Som kørelærer er der god mulighed for at få et arbejde hos en større køreskole eller uddannelsesinstitution, hvor lønnen typisk ligger rigtig pænt.   

Åbent for tilmeldinger

Vi har allerede nu åbnet for tilmeldinger til kørelæreruddannelserne med opstart i januar 2018 på www.dekra-koerelaerer.dk. Her kan du også finde flere informationer om de enkelte uddannelser og se priserne herpå. Kontakt os gerne på tlf. 43 425 425 ved spørgsmål eller ønske om en yderlig uddybning af uddannelsernes indhold.

43 425 425

Spørgsmål?

Indtast navn og telefon nr. Så kontakter vi dig!

Navn *
Telefon *