Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Lastbilkørekort - tag et stort kørekort

Drømmer du om et frit og selvstændigt job bag rattet med gode indtjeningsmuligheder? Så er jobbet som lastbilchauffør et oplagt valg for dig! Det tager kun 6 uger at tage et lastbilkørekort, hvorefter du er klar til at varetage jobbet som lastbilchauffør i Danmark og udlandet. Der er i disse år stor mangel på lastbilchauffører, så der er god mulighed for at gå direkte i job efter endt uddannelse.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus hvis du er UNDER 21 år - klik her! Hvis du er OVER 21 år - klik her! 

Mulighed for jobgaranti

Alene i 2017 hjalp vi 327 ledige i job via vores DEKRA Jobgaranti. Vil du være den næste? Klik her for mere information!

Danmarks førerende udbyder af lastbilkørekort

Hos DEKRA uddanner vi hvert år 35.000 kursister, hvoraf 9 ud af 10 vil anbefale os til andre. Vi har samlet Danmarks stærkeste hold af faglærere, der med deres store engagement og erfaring inden for branchen giver vores kursister en inspirerende og lærerig undervisning. Undervisningen er en god blanding af klasseundervisning, gruppearbejde og kørelektioner i vores moderne lastbiler. Vi udbyder lastbilkørekort på både dags- og aftenhold på uddannelsescentre i hele landet med nye holdopstart hver uge.

Få et indblik i uddannelsen til lastbilchauffør her

Efter uddannelsen har du gode jobmuligheder i forskellige brancher. Se de korte videoer som fortæller om hverdagen som renovationsmedarbejder og godsvognmand.

Godschauffør   Renovationsmedarbejder      
       

 

Kriterier for at blive lastbilchauffør

 • Godkendt lægeattest
 • Du skal beherske det danske sprog svarende til niveau ”Prøve i Dansk 2”
 • Hvis du er under 21 år tager uddannelsen 50 dage. Du skal have kørekort til almindelig bil og være fyldt 18 år inden du starter
 • Hvis du er fyldt 21 år tager uddannelsen kun 30 dage. Du skal have kørekort til almindelig bil og være fyldt 21 år senest den dag, du skal til prøve.

Hvad koster det at tage et lastbilkørekort?

Prisen for at tage et lastbilkørekort afhænger af din situation.

Hvis du er ledig og har ret til 6-ugers jobrettet uddannelse gennem dit jobcenter, kan du tage et lastbilkørekort gratis. Find kontaktoplysninger på dit jobcenter her

Hvis du er ledig uden ret til 6 ugers jobrettet uddannelse skal du kontakte dit jobcenter/A-kasse som skal bevillige kørekortet til dig

Er du i job og har du ikke en videregående uddannelse, koster det 3.720 kr. at tage et lastbilkørekort (124 kr. pr. dag).

Er du i job og har en videregående uddannelse, koster lastbilkørekortet 35.447 kroner.

Kontakt os gerne på telefon 70 60 65 00, hvis du er i tvivl om din pris. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Udover ovenstående priser skal du påregne følgende gebyrer.

 • 1 x Prøvegebyr á 600 kr. til politiet
 • 1 x EU-Bevis á 180 kr. til Trafikstyrelsen
 • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. til egen læge
 • 1 x Pasbillede á ca. 50 kr. til egen fotograf
 • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Vil du være lastbilchauffør?

Så tilmeld dig til uddannelsen i dag og start på et hold allerede i næste uge. Du finder vores næste kurser i nærheden af dig her på hjemmesiden, hvor du også nemt og hurtigt kan tilmelde dig til et lastbilkørekort. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 60 65 00, hvis du har spørgsmål til uddannelsen eller ønsker hjælp til din tilmelding.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus hvis du er UNDER 21 år - klik her! Hvis du er OVER 21 år - klik her! 


 • AMU-mål 47854 Godstransport med lastbil, 30 dg, 3.720 kr.
 • AMU-mål 47857 Godstransport med lastbil samt grundl. kval.uddan., 50 dg, 6.200 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2019

70 60 65 00

Spørgsmål?

Indtast navn og telefon nr. Så kontakter vi dig!

Navn *
Telefon *