Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


ADR kursus

Tag et ADR bevis på kun 3 dage og åben op for en række nye jobmuligheder inden for transportbranchen. Mange jobs inden for transportbranchen indbefatter transport af farligt gods, hvilket kræver, at du har et gyldigt ADR bevis. Det 3-dages grundkursus er derfor en god investering i din fremtid, hvis du ønsker at stå stærkt på et marked, der i de kommende år vil opleve stor mangel på chauffører. Med et ADR bevis i hånden er du bl.a. godkendt til at transportere forskellige fødevarer, parfumer og kemikalier.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

Ét af vores mest populære kurser

ADR kurset er populært, men det betyder ikke, at der er lang ventetid for at få en plads på vores hold. Vi starter nemlig nye hold op løbende på vores uddannelsescentre fordelt over hele landet, og vi har en plads klar til dig. Vi udbyder ADR kurset på både dagshold og weekendhold i hele landet.

3 dages spændende kursus

ADR kurset består af 3 dages intensiv undervisning, hvor vores dygtige og engagerede undervisere står klar til lære dig, hvordan du håndterer forskellige typer farligt gods på en forsvarlig måde gennem praktiske og teoretiske øvelser. Det er en ansvarsfuld opgave at køre med farligt gods, da det hurtigt kan gøre stor skade på det omkringliggende, hvis det ikke håndteres korrekt. Vores undervisere vil i løbet af kurset sørge for, at du bliver klædt bedst muligt på til at varetage den ansvarsfulde opgave i dit fremtidige arbejde som chauffør.

Få et indblik i ADR kurset her

Suppler dit ADR bevis

Efter du har taget det 3-dages ADR grundkursus, kan du vælge at supplere dit ADR bevis med yderligere 3 kurser, der gør dig endnu mere attraktiv på arbejdsmarkedet. Du kan supplere med kurserne:

  • Klasse 1: 1-dages kursus, som giver dig tilladelse til at køre med sprængfarlige stoffer såsom fyrværkeri.
  • Klasse 7: 1-dages kursus, der kvalificerer dig til at køre med radioaktive stoffer.
  • Tank:  2-dages kursus, der giver dig tilladelse til at køre med mere end 1000 liter i faste tanke og 3000 liter i tankcontainere.  

Vi tilbyde alle tre kurser hos DEKRA.

Kriterier for at tage et ADR bevis

Det eneste kriterie, der er for at deltage på et ADR kursus er, at du har et traktorkørekort eller et kørekort til personbil.  

Hvad koster et ADR bevis?

Det koster 124 kr. pr. dag at deltage på ADR kurset. Den samlede pris for det 3-dages ADR kursus er derfor kun 372 kroner. Til dette kan søges løntabsgodtgørelse på op til 860 kr. pr. dag samt tilskud fra kompetencefonde.

Følgende gebyr skal påregnes:

1 x ADR Bevis á 280 kr. til Beredskabsstyrelsen.

Tilmeld dig til et ADR kursus

Vil du opkvalificere dig med et ADR bevis? Så tager det ikke mange minutter at tilmelde dig til et kursus online her på hjemmesiden. Det eneste du skal gøre er at klikke på tilmeldingsknappen, hvorefter du bliver guidet gennem din tilmelding. Du kan også altid kontakte vores kundeservice på telefon 70 60 65 00, hvis du ønsker hjælp til din tilmelding eller har spørgsmål hertil eller kurset.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!


  • AMU-mål 46905 ADR Grundkursus - Vejtransp. af farl. gods i emb., 3 dg, 372 kr.
  • For IDV (ikke-AMU-kursus) - kontakt det lokale uddannelsescenter for en nærmere specifikation om pris og detaljer omkring kursusstart. 

Tal og priser gældende pr. 1.1.2019

70 60 65 00

Spørgsmål?

Indtast navn og telefon nr. Så kontakter vi dig!

Navn *
Telefon *