Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


EU bevis

Tilmeld dig til den lovpligtige EU-Efteruddannelse hos DEKRA og få 5 spændende og lærerige dage. Vi har stort fokus på, at de 5 dages undervisning ikke blot skal føles som en gentagelse af tidligere undervisning. Vi garanterer derfor en undervisning, der præsenterer dig for den nyeste udvikling inden for branchen, og som giver dig redskaber, du kan bruge i dit fremtidige arbejde som lastbilchauffør. Det er lovpligtigt at forny dit EU kvalifikationsbevis hvert 5. år.

For en præcis kursusbeskrivelse – samt tilmelding til kurset – klik her!

Engagerede og erfarne undervisere
Vores dygtige undervisere står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig godt igennem uddannelsen. De 5 dages efteruddannelse er delt op i to dele; 3 dage med obligatorisk undervisning og 2 dage med udvalgt undervisning. De to dages udvalgt undervisning kan variere fra skole til skole, men undervisningen kan bl.a. indeholde køreteknisk ajourføring på køreteknisk anlæg, uheldsforebyggelse og sikker adfærd. Vi starter nye hold op hver uge i hele landet, og vi har ingen ventetid på vores hold. Du kan forny dit EU bevis på både dags-, aften- og weekendhold på uddannelsescentre i hele landet.

Garanti for kursusopstart
Hvis du vælger at forny dit EU kvalifikationsbevis hos DEKRA, garanterer vi, at det kursus du tilmelder dig bliver afholdt. Det giver dig en sikkerhed for, at du ved præcis, hvilke dage du er på kursus, så både du og din vognmand ved, hvornår du er tilbage på arbejdet igen. Du skal være opmærksom på, at hvis du gennemfører efteruddannelsen inden for 3 måneder før, at dit nuværende bevis udløber, udstedes det nye bevis med gyldighed i fem år fra udløb af dit nuværende EU bevis.

Få et indblik i den 5 dages efteruddannelse her

Kriterier for at tage et EU kvalifikationsbevis
For at du kan tage et EU bevis, er det en betingelse, at du har et gyldigt kørekort til lastbil.

Hvad koster det at forny et EU bevis?
Det koster 124 kr. pr. dag at deltage på EU-Efteruddannelsen. Den samlede pris for den 5 dages efteruddannelse er derfor kun 620 kr. Hertil kan der søges løntabsgodtgørelse på op til 860 kr. pr. dag samt tilskud fra kompetencefonde.

Herudover skal du påregne et gebyr til Trafikstyrelsen på 180 kroner for udstedelse af dit EU bevis.

Tal og priser gældende pr. 1.1. 2019.

Tilmeld dig til EU-Efteruddannelsen online
Nærmer tiden sig for, at du skal have fornyet dit EU kvalifikationsbevis? Så kan du nemt og hurtigt tilmelde dig til uddannelsen her på hjemmesiden, hvor du finder en liste over vores kommende hold i hele landet. Vi hjælper dig også gerne med at tilmelde dig til EU-Efteruddannelsen. Kontakt os på telefon 70 60 65 00 og lad os hjælpe dig med at få styr på det lovpligtige EU bevis.

For en præcis kursusbeskrivelse – samt tilmelding til kurset – klik her!

AMU-mål 48660 EU-Efteruddannelse for godschauffører - oblig. del, 2 dg, 248 kr.
AMU-mål 48611 Ajourføring for stykgods- og distributionschauffører, 2 dg, 248 kr.
AMU-mål 48466 Køreteknik for erhvervschauffører – ajourføring, 1 dg, 124 kr.  AMU-mål 40065 Uheldsforebyggelse for erhvervschauffører, 1 dg, 124 kr.

 

70 60 65 00

Spørgsmål?

Indtast navn og telefon nr. Så kontakter vi dig!

Navn *
Telefon *