Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Taxakørekort 

Drømmer du om et selvstændigt job med gode indtjeningsmuligheder og fleksible arbejdstider? Så tag et taxakørekort på 2 uger og få den ultimative frihed på 4 hjul. Som taxachauffør får du en spændende og uforudsigelig hverdag, hvor du har ansvaret for, at dine passagerer kommer trygt og sikkert frem til tiden. Du har som taxachauffør mulighed for selv at strukturere dine vagter, og du bestemmer derfor selv, om du ønsker dags-, natte-, hverdags- eller weekendvagter. Med et taxakørekort i hånden har du tilladelse til at befordre 9 personer inkl. dig selv i en taxa eller limousine på max 3.500 kg.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

Tag et taxakørekort gratis, hvis du er ledig!

Hvis du er ledig, har du mulighed for at tage et taxakørekort gratis, hvis du har ret til 6-ugers jobrettet uddannelse. Du har samtidig mulighed for at blive en del af vores populære DEKRA Jobgaranti, hvor vi tilbyder job til ledige efter endt uddannelse. Alene i 2017 hjalp vi flere end 400 ledige i job via vores DEKRA Jobgaranti, og vi står klar til at hjælpe dig når du har fået dit erhvervskørekort

Vores beståelsesprocenter ligger helt i top!
Hos DEKRA har vi mange års erfaring med at uddanne taxachauffører, hvilket også er én af grundende til, at beståelsesprocenterne på vores taxauddannelser er nogle af de højeste i landet. Vores dygtige og erfarne faglærere underviser dig både i det køretekniske, kundeservice og konflikthåndtering, så du er klædt godt på til at varetage dit fremtidige job som taxachauffør. Vi udbyder taxakørekort på dagshold flere steder i landet med nye holdopstart løbende. Find et kursus nær dig. Tilmeld dig - klik her!

Få et indblik i uddannelsen til taxachauffør her

Kriterier for at blive taxachauffør
• Du skal være minimum 21 år.
• Du skal have haft kørekort til almindelig bil (Kategori B) i mindst 3 år.
• Du må ikke være dømt for et strafbart forhold, der kan begrunde fare for nye lovovertrædelser i forbindelse med dit arbejde som chauffør.
• Du skal have et godt helbred. Det er nødvendigt at få foretaget et helbredstjek hos din læge, hvis du vil være chauffør til erhvervsmæssig personbefordring. Helbredstjekket skal blandt andet undersøge dit syn og hørelse. Forhold om sygdomme, der kan påvirke din evne til at køre erhvervsmæssigt, vil også indgå.

Hvad koster det at tage et taxakørekort?
Prisen for at tage et taxakørekort afhænger af din jobsituation og din uddannelsesbaggrund.

Hvis du er ledig og har ret til 6-ugers jobrettet uddannelse, kan du få et taxakørekort gratis gennem dit jobcenter. Find kontaktoplysninger på dit jobcenter her

Er du i job og har du ikke en videregående uddannelse, koster det 1.180 kr. at tage et taxakørekort (118 kr. pr. dag).

Er du i job og har en videregående uddannelse, koster taxakørekortet 11.800 kroner.

OBS! Vi tilbyder kun taxakørekort i Region Sjælland, Hovedstaden og Sydjylland. Kontakt os på telefon 70 60 65 00 for mere information.

Herudover skal følgende gebyrer påregnes:
• 1 x Chaufførkort á 600 kr. til Trafik-, bygge- og boligstyrelsen
• 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. til egen læge
• VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2018.

Kom hurtigt i gang med dit taxakørekort

Lyder jobbet som taxachauffør som noget for dig? Så tilmeld dig til taxakørekort allerede i dag og start på kurset inden for kort tid. Tilmeld dig online via vores hjemmeside eller på telefon 70 60 65 00. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores taxakursus!

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kurset - klik her!

• AMU-mål 48652 Kvalifikation til persontransport i mindre køretøjer 10 dage

70 60 65 00

Spørgsmål?

Indtast navn og telefon nr. Så kontakter vi dig!

Navn *
Telefon *