Besøg os på Facebook Besøg os på LinkedIn Besøg os på Instagram
Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Vognmandsuddannelse til varebil

Tag den lovpligtige vognmandsuddannelse til varebil hos DEKRA og få 5 spændende og lærerige dage. Uddannelsen er for dig, der er vognmand som transporterer gods for fremmed regning. Det er et krav fra den 1. juli 2019 at have gennemført og bestået uddannelsen som varebilsvognmand samt have en varebilstilladelse fra Færdselsstyrelsen. Varebilstilladelsen er gyldig i 10 år, hvorefter den skal fornyes. Fra den 1. juli 2019 skal alle chauffører og vognmænd have enten et bevis, et midlertidigt bevis eller en godkendt fritagelse.

For en præcis kursusbeskrivelse – samt tilmelding til kurset – klik her!

Engagerede og erfarne undervisere

Vores dygtige undervisere står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig godt igennem uddannelsen. Undervisningen består af en blanding af teori og praksis med fag som bl.a. lastsikring, trafiksikkerhed, transport af særligt gods, økonomi og skattelovgivning.

Vi starter nye hold op løbende, og vi har ingen ventetid på vores hold. Du kan tage uddannelsen både på dags- og weekendhold.

Uddannelsen afsluttes med en skriftlig prøve.

Krav der skal opfyldes for at få en varebilstilladelse

  • Faglige kvalifikationer: Du skal inden for de seneste 10 år have gennemgået og bestået en varebilsvognmandsuddannelse, der er godkendt af Færdselsstyrelsen. Uddannelsen afsluttes med en skriftlig prøve
  • Økonomi: Du skal have en egenkapital på mindst 13.500 kr. for den første tilladelse og 6.750 kr. for hver yderligere tilladelse
  • Restancer til det offentlige: Der må ikke være forfalden gæld til det offentlige på 50.000 kr. eller mere for hverken virksomheden eller transportlederen. Bemærk: Der er mulighed for at indgå en afdragsaftale.
  • Morale og god skik: Færdselsstyrelsen foretager en konkret vurdering ud fra hvert tilfælde.

Hvad koster det at tage en vognmandsuddannelse til varebil?

Dagskurser der starter mandag kl. 8.00 og slutter fredag eftermiddag koster 7.995 kr. pr. deltager.

Kurser som afholdes uden for normal arbejdstid f.eks. i weekenden koster 9.995 kr. Her har du f.eks. undervisning fredag fra 16-22 og de efterfølgende to lørdage og søndag fra kl. 8-15.30.

Herudover skal du påregne et gebyr til Færdselsstyrelsen for sagsbehandling af beviser og tilladelser på 1.400 kr.

Tal og priser er gældende pr. 1. 1. 2019.

Tilmeld dig vognmandsuddannelsen til varebil online

Du kan nemt og hurtigt tilmelde dig uddannelsen her på hjemmesiden, hvor du finder en liste over vores kommende hold i hele landet. Vi hjælper dig også gerne med tilmeldingen – kontakt os vores kundeservice på telefon 70 60 65 00 alle hverdage kl. 8-16 og lad os hjælpe dig med at få styr på den lovpligtige vognmandsuddannelse til varebiler. 

For en præcis kursusbeskrivelse – samt tilmelding til kurset – klik her!


Vognmandskursus Varebil - 5 dage, fra 7.995 kr. 

Tal og priser er gældende pr. 1. 1. 2019. 

 

70 60 65 00

Spørgsmål?

Indtast navn og telefon nr. Så kontakter vi dig!

Navn *
Telefon *