Rødbyhavn Bilsyn

I vores synshal i Rødbyhavn står vi klar til at give dig en professionel service. Vi syner alle køretøjer maks. 3500 kg. og påhængskøretøjer maks. 750 kg.

Bilsyn i Rødbyhavn

Skal du have synet bilen, motorcyklen eller et påhængskøretøj, er vi klar til at tage godt imod dig i vores nye synshal på Færgevej 17a i Rødbyhavn. Book en tid eller kør forbi til et hurtigt drive in-syn, lige når det passer dig.

Besøg din lokale DEKRA-synshal i Rødbyhavn 

Hos DEKRA i Rødbyhavn kan vi klare syn på alle køretøjer med en tilladt totalvægt på maks. 3.500 kg samt trailere på maks. 750 kg. I synshallen i Rødbyhavn står Lasse klar til at give dig en venlig og imødekommende service, som er kendetegnende for alle vores synshaller rundt omkring i landet. Her er du meget velkommen til at følge Lasses gennemgang af køretøjet, hvor du muligvis kan få nogle gode tips til vedligeholdelse, hvis du ønsker det. 

Få mest muligt ud den gode service 

Hos DEKRA bestræber vi os på at give alle vores kunder en god oplevelse. Alle vores dygtige og erfarne medarbejdere i synshallerne er indstillet på at dele ud af deres ekspertise med udgangspunkt i dit køretøj, hvis det giver mening for dig. Du er naturligvis også velkommen til bare at læne dig tilbage og nyde en kop kaffe, mens Lasse klarer arbejdet. 

På den måde kan du få et behageligt bilsyn i Rødbyhavn, uanset om du foretrækker et hurtigt og effektivt syn eller gerne vil deltage aktivt og måske køre herfra med brugbar viden. Det er naturligvis helt op til dig.

 

Her finder du vores synshal i Rødbyhavn

DEKRA Bilsyn Rødbyhavn ligger på  Færgevej 17a lige ved afkørsel 50 på Sydmotorvejen E47. Herfra er der kun få hundrede meter til færgelejet. Så hvis du har tid tilovers, kan du overveje at køre forbi til et drive in-syn uden forudgående aftale. Du finder vores åbningstider i menuen ovenfor.

Hvad kan vi hjælpe dig med?