Vi hjælper dig tilbage på arbejdsmarkedet

Hos DEKRA Job er vi vant til at arbejde med mennesker, som står overfor vidt forskellige udfordringer.

Vi kan både hjælpe dig, som ”blot” mangler et job i en fart eller dig, der har lidt ekstra udfordringer. Det kan for eksempel være på grund af psykiske eller fysiske problemer, der gør, at tilbagevenden til arbejdsmarkedet ikke ligger lige for.

Hos os er du i centrum

Hos DEKRA Job er du i centrum, og vi gør alt hvad vi kan, for at hjælpe og støtte dig til at komme tilbage op arbejdsmarkedet. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Afklaring

Opkvalificering

Uddannelsesvejledning

Praktik

Coaching

Mentorordning

Jobsøgning

.

De 3 grundlæggende principper

Hos DEKRA Job arbejder vi ud fra 3 grundlæggende principper. Principperne danner tilsammen rammen for det forløb, der skal hjælpe dig videre på den bedst mulige måde.

De tre principper er:

  1. Vi arbejder med dine kvalifikationer. Sammen finder vi ud af, hvad du er rigtig god til, og hvad du skal arbejde videre med for at komme i betragtning til et job i virksomheder, der udbyder den type opgaver, som er attraktive for dig.

  2. Vi arbejder med dine ønsker. Vi fokuserer på dine tanker om fremtiden, og vi finder sammen ud af, hvor du vil kunne opnå det bedst mulige job, inden for rammerne af dine kvalifikationer.

  3. Vi gør alting i dialog med dig. Vi går grundlæggende ind for åbenhed og nærhed således, at du ved, at du har en reel støtte i dit arbejde med at finde ansættelse. Du er med andre ord ikke alene i kampen, men har en forbundsfælle, der kun er drevet af ét mål: at hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet, hurtigst muligt.

.

Du får en fast kontaktperson

Vi ønsker at give dig et trygt forløb. Du får derfor altid en fast kontaktperson, der så vidt muligt, vil følge dig gennem hele dit forløb. Det gælder uanset, om forløbet varer to uger eller to år. 

.

Kontakt os og hør nærmere

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig tilbage på jobmarkedet? Så er du meget velkommen til at kontakte os på 88 33 66 86 og få en uforpligtende samtale om dine muligheder.