.

Jobgaranti til ledige – Tag et kursus og vær sikret et job

For os handler det ikke kun om, at vores kursister får et kørekort. Vi er først glade og tilfredse, når de også har fået et job. Vi tilbyder derfor jobgaranti til ledige borgere, der ønsker at tage et chaufførkursus og efterfølgende få et job inden for lastbil-, bus- eller taxabranchen. Vores jobgaranti er en skriftlig garanti for, at borgeren får tilbudt et fast arbejde på minimum 30 timer om ugen senest 3 måneder efter endt kursus. I 2019 hjalp vi 235 mennesker i job via vores jobgaranti. Derudover hjalp vi flere hundrede i job via vores netværk og jobmesser.

Hvordan får man en jobgaranti?

For at få en jobgaranti skal borgeren deltage på en af vores inspirationsdage, som vi afholder hver uge i hele landet. Det er gratis at deltage, og man er ikke forpligtet til at tilmelde sig et videre forløb.

For at komme i betragtning til vores jobgaranti kræver det, at man tager én af følgende kursuspakker:

Lastbilkørekort (30 dage) + Hænger (20 dage) + ADR (3 dage) = I alt 53 dage.

Buskørekort (30 dage) + BAB (5 dage) + Taxa (10 dage) = I alt 45 dage.

Tilmeld dig en gratis inspirationsdag.

Vi finder det perfekte match

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere inden for transportbranchen. Det giver os mulighed for at formidle jobs til et stort antal chauffører inden for både taxa-, bus-, lastbil- og sygetransport.

Der stilles vidt forskellige krav til medarbejderens faglige og sociale kompetencer i transportbranchen. Det er derfor afgørende, at vi foretager et korrekt match i forhold til arbejdsgiver. Derfor udstedes der ikke en arbejdsgivererklæring på forhånd, men derimod en jobgaranti fra DEKRA.

Kan alle få en jobgaranti

Nej, det er desværre ikke alle, vi kan tilbyde en jobgaranti.

Der kan være flere forskellige ting, der spænder ben for at få en jobgaranti. Det kan f.eks. være en lægeattest, manglende fleksibilitet ift. arbejdstider eller sprogvanskeligheder.

Vi vil dog rigtig gerne hjælpe alle vores kursister videre i job. Vi har et stort netværk og en facebookgruppe med jobopslag, som du kan blive medlem af.

Du er også velkommen til at deltage på vores jobmesser, som vi afholder to gange om året i hele landet.

.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores jobgaranti til ledige, eller ønsker du at tilmelde dig til en inspirationsdag? Så er du velkommen til at kontakte vores Kundecenter på 70 60 65 00. Du kan også altid sende os en besked via vores chat, der har døgnåbent.

.