Find dit kursus her

Bliv selvstændig vognmand – Tag et vognmandskursus på kun 3 uger

Ønsker du at starte din egen vognmandsforretning med bus? Eller skal du arbejde som transportleder i en virksomhed? Så tager det kun 3 uger at tage et vognmandskursus og få en vognmandstilladelse.

Med en vognmandstilladelse kan du stifte din egen vognmandsforretning og ansætte folk til at køre for dig. Du kan i dit firma tilbyde erhvervsmæssig buskørsel af 9 eller flere personer inklusive chaufføren selv.

Vognmandtilladelsen gælder både i Danmark og EU og er gældende i 10 år, hvorefter den skal fornyes.

Brugbar og relevant undervisning

Du kan se frem til spændende undervisning med undervisere, der selv har stor erfaring fra branchen.

På kurset bliver du klædt godt på til at varetage dit fremtidige job som busvognmand. Du bliver bl.a undervist i ledelse, ansættelsesforhold, trafiksikkerhedsledelse, transportpapirer og vedligeholdelse af køretøjer.

De 3 ugers undervisning er tilrettelagt med 1 uges klasseundervisning, 1 uges selvstudie via E-learning og 1 uges klasseundervisning med en afsluttende eksamen.

Mødetiden er mandag til fredag fra kl. 8.30 til kl. 17.00. Al forplejning er inkluderet.

Kurset afsluttes med en eksamen, der består af en multiple choice test.

Brancheerfarne undervisere

Kurser i hele landet

Beståelsesgaranti

Få en god start på kurset

Vi ønsker at hjælpe vores kursister godt igennem kurset til busvognmand. Derfor tilbyder vi en gratis vurdering af dine sprog- og regnefærdigheder.

Vurderingen er anonym og giver et indblik i, om du har brug for understøttende undervisning i dansk og/eller regning. Det er helt frivilligt, om du ønsker at få denne vurdering.

Ønsker du at få en vurdering af dine basale færdigheder, så henvend dig til kursussekretæren på kursusstedet. Vi anbefaler, at alle kursister tager imod dette tilbud som en rettesnor til det videre forløb.

.

Vil du være busvognmand?

Så kontakt os på 75 72 47 00 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med kurset som busvognmand.

Det koster 14.900 kr. at tage et vognmandskursus.

 

 

> Du skal være fyldt 18 år.

.