Bilsyn Hjørring

Velkommen til vores synshal på Grønnevold 3 i Hjørring. Her tilbyder vi syn af alle typer køretøjer – det gælder blandt andet lastbiler, påhængsvogne og personbiler. Her kan du glæde dig til at læne dig tilbage i vores dejligt behagelige venteområde, hvor der altid er frisk kaffe til dig m.m. 

Vi har nem onlinebooking her på siden samt drive-in hvor du kan komme, når det bedst passer dig. Så book gerne en tid i dag eller sving forbi til drive in-syn uden forudgående aftale. Vi glæder os meget til at se dig og din bil til syn.

En lokal synshal i Hjørring med en rivende udvikling

Hjørring Synshal A/S blev stiftet i oktober 2005 af Leo og Michael, efter bilsyn blev liberaliseret i begyndelsen af 2005. Det blev hurtigt en populær synshal i lokalområdet, og i 2008 startede de således også afdelingen i Hirtshals. Siden er der kommet fire afdelinger mere til, og i april 2023 overgik alle seks afdelinger til DEKRA Bilsyn. 

Leo og Michaels gode service og professionelle tilgang er stadig den samme, som den har været fra begyndelsen. Der er faktisk kun skiltet til forskel – ellers er alt, som du er vant til, når du skal have det bedste bilsyn i Hjørring og omegn. 

Professionalisme og høj faglighed

Hos DEKRA Bilsyn Hjørring har vi udelukkende erfarne og veluddannede medarbejdere, som kan tilbyde professionel rådgivning og service. Alle har en automekanikeruddannelse og efterfølgende videreuddannelse til synsassistenter inden for autobranchen. Det er din garanti for, at din bil lever op til alle gældende sikkerhedskrav og de miljøkrav, der aktuelt er sat af Færdselsstyrelsen. Sikre biler giver gladere bilister – derfor er vi altid glade for at tage imod dig til bilsyn eller gennemgang af øvrige køretøjer på Grønnevold i Hjørring.

Mød teamet i din synshal i Hjørring

I den lokale synshal i Hjørring er det et yderst kompetent team bestående af Leo, Rene, Jeppe, Daniel, Per, John, Henrik, Kim og Søren, som tilsammen har intet mindre end 200 års relevant erfaring. 

De står klar til at tage imod dig og dit køretøj til et periodisk syn eller til opgaver i tilknytning til motorkontoret. Der er altid minimum fire mand på arbejde, og det betyder, at du altid kan forvente en hurtig og venlig ekspedition, når du tager til bilsyn i Hjørring hos DEKRA.

Vi vil gerne være din foretrukne synshal i Hjørring. De fleste af vores medarbejdere er selv fra byen, og så er vi også stolte sponsorer af Vendsyssel FF samt Hjørring Futsal Klub. Så besøg os, hvis du gerne vil opleve en personlig service, der er stærkt forankret i lokalmiljøet.

​Mandag - torsdag 07.30 – 16.30

Fredag 07.30 – 14.30

Book en tid på tlf. 87 50 05 08, via vores online bookingsystem eller kør forbi og få et drive-in syn.

Periodiske syn (maks 3500 kg.) Pris for syn / omsyn

Personbil eller varebil: 580 kr. / 330 kr.

Bus (M2): 630 kr. / 330 kr.

 

Registreringssyn (maks 3500 kg.) Pris for syn / omsyn

Personbil eller varebil: 580 kr. / 330 kr.

Motorcykel eller knallert: 480 kr. / 310 kr.

Påhængskøretøjer u. bremse (Campingvogn/trailer) 430 kr. / 280 kr.

Påhængskøretøjer m. bremse (trailer) 630 kr. / 320 kr.

 

Toldsyn (Tillæg til prisen for registreringssyn)

Personbil eller varebil: 400 kr.

Motorcykel 400 kr. 

Køretøjer over 3500 kg. Pris for syn / omsyn (pris inkl. moms)

Lastbil: 1.200 kr. / 600 kr.

Bus: 1.200 kr. / 600 kr.

Sættevogn/Trailer/blokvogn: 1.200 kr. / 600 kr.

Andet

Indscanning af obligatorisk upload til FS 200 kr. (tillæg ved toldsyn, konstruktive ændringer mv.)

Tempo 100 (Dansk) ifm. syn 750 kr.

Tempo 100 (DK) fornyelse ifm. syn 350 kr.

Tempo100 (DE) 750 kr.

Miljømærke Grøn (Tysk) 200 kr.

Miljømærken Blå (Tysk) 250 kr.

Registrering af konstruktive ændringer (pr. ændring) 350 kr.

Motorkontor

Nummerplader 1 sæt 1465 kr.

Nummerplade 1 stk. 875 kr.

Omregistrering 520 kr.

Afmelding 100 kr.

Print af prøvemærker (bestilles på SKATS hjemmeside): print uden beregning

DEKRA Bilsyn ApS - Hjørring

Grønnevold 3, 9800 Hjørring

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvad er fordelen ved at få sit køretøj synet hos en af de store landsdækkende kæder?
DEKRA har faste standarder og procedurer på tværs af alle synshaller. Det sikrer en ensartet kvalitet og et højt serviceniveau, uanset hvilken synshal du besøger. Vi har også forskellige bookingmuligheder, der gør, at du let kan få en tid til bilsyn, når det passer dig og din hverdag.

Hvor kan man få sin bil til periodisk syn i Hjørring?
Synshallen ligger lige ved Ringvejen ud mod Højene. Det gør det let at komme til vores synshal i Hjørring både fra centrum og fra oplandet, da den ligger ret tæt på motorvejsafkørslen på E45 ved Hjørring C.