DEKRA batteritest til elbiler på 15 min

Få tryghed omkring køb og salg af din brugte elbil. Vores egenudviklet batteritest til elbiler fortæller dig på få minutter hvordan sundhedstilstanden er på batteriet.

Pris: 1.495 kr.
Som eksperter med mange års erfaring ved vi i DEKRA, at Sundhedstilstanden har stor indflydelse på køretøjets værdi og ydeevne. Vores webapplikations-baserede batteritest til elbiler giver et præcist billede af batteriets sundhedstilstand. Vores løsning dækker et stort antal modeller fra forskellige producenter og giver neutrale, uafhængige batteritestresultater, som du kan stole på, når du bruger, køber og sælger brugte elbiler. Fordele ved vores batteritest:
  • Analyse af batteritilstanden i en elbil på ca. 15 minutter
  • Fremragende forhold mellem tid og nøjagtighed takket være vores omfattende database og patenterede algoritme
  • Enkel testproces: tilslut – accelerer – rapporter
  • Producentuafhængige testresultater for elbilbatterier
  • Batteritilstandsrapport bestemmer den resterende batterikapacitet
  • Straks testresultat leveres via e-mail
Elbilens batteri er afgørende for at kunne vurdere køretøjets værdi. Ugunstige forhold såsom en ineffektiv kørestil, høj kørehastighed, varme og kulde, kilometertal, opladningscyklusser og mange andre faktorer kan mindske batterikapaciteten. Vores test giver en pålidelig opgørelse af batteriets resterende kapacitet.

På under 30 minutter og 3 trin bestemmer vores batteritest kapaciteten af et brugt elbilbatteri. DEKRA batteri testen indeholder følgende 3 elementer:
1. Statisk test: Vi udlæser påkrævede diagnostiske data, og generel beredskab verificeres.
2. Dynamisk test: Vi indsamler data under en kort acceleration.
3. DEKRA-rapport: Du modtager en evaluering som viser den resterende batterikapacitet i et klart, forståeligt format. Hele rapporten med yderligere information sendes til dig via e-mail.
.
DEKRA batteritesten med dens patenterede algoritme er blevet valideret af det prestigefyldte RWTH Aachen University. Testen er sofistikeret, hurtig og præcis, med den ekstra fordel at give en uafhængig og objektiv vurdering af den resterende batterikapacitet. Dette hjælper med at fremme gennemsigtighed og tillid omkring salg af brugte elbiler.
.