Bliv faglært buschauffør hos DEKRA i Vejen

Som faglært buschauffør åbner der sig mange spændende jobmuligheder. Du kan bl.a. blive buschauffør i rute- og bybusser. Som buschauffør bliver din vigtigste opgave at transportere bussens passagerer sikkert frem og yde den bedste kundeservice på turen.

Uddannelsen til faglært buschauffør starter med et grundforløb på 20 uger.  Herefter starter hovedforløbet, hvor du veksler mellem at være i lære hos et busselskab og på skoleophold. Her lærer du bl.a. at køre, vedligeholde og efterse busser. Vi udbyder uddannelsen til faglært buschauffør i Vejen.

På grundforløbet får du certifikat på følgende: 

  • Førstehjælp og brandbekæmpelse

På hovedforløbet får du certifikat på følgende: 

  • B-kørekort
  • D-ep kørekort
  • EU-kvalifikationsbevis

Som buschauffør i kollektiv trafik er du også udlært i at køre med passagerer, der har særlige behov. Dette kan være syge, handicappede eller alderssvækkede borgere.

Vigtig information

bus

Hvorfor skal jeg tage uddannelsen hos DEKRA?

Hos DEKRA er man ikke bare en elev. Hos DEKRA gør vi alt hvad vi kan for at støtte hinanden og hjælpe hinanden i mål. Hos os er dine succeser vores succeser. Vi ser os selv og vores elever, som en familie og vi gør hvad vi kan for at styrke fællesskabet med introuge, elevevents, projektuger og daglig morgenmad. Vi deltager også til en række arrangementer ude af huset. Vi deltager bl.a. på Transportmessen, i DM i skills, DEKRAs egne jobmesser og så tager vi på studietur. 

Vil du se, hvad vi laver i hverdagen? Så tjek Erhvervsskolens Facebookside.

 

Vi hjælper med at finde lærepladser

Hos DEKRA Erhvervsskole ønsker vi, at alle vores elever finder en spændende læreplads, som de kan være hos under deres uddannelse.

Vi gør derfor en stor indsats for at hjælpe vores elever med at finde lærepladser. Det gør vi blandt andet via samtaler, besøg hos busselskaber, inviterer gæsteundervisere fra busbranchen ind på skolen og meget mere.

Vores fokus og værdier

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Fællesskab og støtte

En af vores vigtigste opgaver er, at skabe nogle gode og trygge rammer for vores elever. Uanset om du møder en underviser, kørerlærer eller en anden ansat hos DEKRA, så kan du være sikker på at vi alle sammen møder på arbejde netop på grund af vores elever og derfor er deres trivsel vores største interesse.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Branchekendskab og det gode netværk

Vi gør alt hvad vi kan, for at sikre at vores elever får den karriere, de ønsker sig, når de afslutter deres forløb hos os. Det gør vi bl.a. gennem lærepladsgaranti og et godt samarbejde med virksomhederne både i form af gæsteundervisere, virksomhedsbesøg og gode relationer mellem elever og virksomheder.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Plads til alle

Vi har elever i mange aldersgrupper og med forskellige baggrunde. Nogle ønsker at få papir på deres erfaring, andre har aldrig kørt bus før. Uanset din alder eller baggrund har vi plads til dig på vores uddannelse.

Har du spørgsmål eller er i tvivl?

Vi forstår godt, hvis du sidder og kan være i tvivl eller have spørgsmål.
Send os en besked, så ringer vi dig op og får en god snak og finder ud af om uddannelsen som faglært chauffør er noget for dig.

registered

Sådan! Du er nu tilmeldt

Vi sender dig inden længe en e-mail med din kvittering.

Uddannelsen
Bus

Arnfredsvej 8, 6600 Vejen

Hvad kan vi hjælpe dig med?