Bliv faglært buschauffør

Som faglært buschauffør åbner der sig mange spændende jobmuligheder. Du kan bl.a. blive buschauffør i rute- og bybusser. Som buschauffør bliver din vigtigste opgave at transportere bussens passagerer sikkert frem og yde den bedste kundeservice på turen.

Uddannelsen er meget praktisk orienteret, og en stor del af uddannelsen foregår i lære hos et busselskab. Her lærer du bl.a. at køre, vedligeholde og efterse busser. Vi udbyder uddannelsen til faglært buschauffør i Vejen.

Kriterier for tilmelding

Hvorfor skal jeg tage uddannelsen hos DEKRA?

  • DEKRA er specialiseret i transportuddannelser.
  • Vi blev kåret til Danmarks bedste erhvervsskole for transportuddannelser i 2018.
  • Vi har landets bedste undervisere.

Vi hjælper med at finde lærepladser

Hos DEKRA Erhvervsskole ønsker vi, at alle vores elever finder en spændende læreplads, som de kan være hos under deres uddannelse.

Vi gør derfor en stor indsats for at hjælpe vores elever med at finde lærepladser. Det gør vi blandt andet via samtaler, besøg hos busselskaber, inviterer gæsteundervisere fra busbranchen ind på skolen og meget mere.

Hvad lærer jeg på uddannelsen?

På uddannelsen bliver du klædt godt på til at varetage dit fremtidige job som buschauffør. En stor del af undervisningen består af praktiske øvelser og kørelektioner. Du kan bl.a. glæde dig til en sjov dag på køreteknisk anlæg, hvor du får lov til at teste bussens hestekræfter af. På uddannelsen får du gratis kørekort til kategori B og D/EP.

Vi deltager også til en række arrangementer ude af huset. Vi deltager bl.a. på Transportmessen, i DM i skills og til DEKRAs egne jobmesser.

I klasseundervisningen lærer du om både billettering, kundeservice og konflikthåndtering. Du lærer også om sundhed for chauffører og førstehjælp.

Vil du se, hvad vi laver i hverdagen? Så tjek Erhvervsskolens Facebookside.

registered

Sådan! Du er nu tilmeldt

Vi sender dig inden længe en e-mail med din kvittering.

Uddannelsen
Bus

Arnfredsvej 8, 6600 Vejen

Hvad kan vi hjælpe dig med?