DEKRA Erhvervsskole - hvem er vi?

DEKRA Erhvervsskole er en del af den verdensomspændende organisation DEKRA. Vi har mange års erfaring og viden fra transportbranchen, og vi står klar til at give dig den bedste transportuddannelse.

I 2018 blev vi kåret som Danmarks bedste erhvervsskole for transportuddannelser af Undervisningsministeriets Elevtrivselsmålinger på erhvervsuddannelserne.

Vil du vide mere?

Kontakt os meget gerne, hvis du har lyst til at høre mere omkring dine muligheder for en spændende og brugbar uddannelse. Du er også velkommen til at komme forbi og se skolen. Kontakt os på 72 33 27 87 eller på [email protected].

 

Ønsker du at vide mere om DEKRA's erhvervsskoles nøgletal herunder, elevtal, elevtrivsel m.m., kan du finde alle tal her. 

En god start på din fremtid

Hos DEKRA Erhvervsskole vil vi gerne sikre dig en fremtid på arbejdsmarkedet. Derfor vejleder og støtter vi dig hele vejen igennem din erhvervsuddannelse.

Vi garanterer dig en læreplads, og vi garanterer dig et job, når du er færdig med din uddannelse. Det handler om dig og din fremtid som chauffør.

Vi har fokus på sammenhold

Vi ønsker, at alle skal føle sig velkommen på vores skoler, og vi vægter et godt sammenhold blandt elever og lærer højt.

Vi starter derfor hver skoledag ud med fælles morgenmad. Her har vi mulighed for at snakke og hygge os sammen inden, at vi går i gang med dagens undervisning.

Herudover laver vi en række aktiviteter, der er med til at styrke sammenholdet blandt eleverne. Vi tager f.eks. altid på en studietur på hovedforløbet, typisk til en europæisk by. Herudover deltager vi også til DM og besøger bl.a. Transportmessen og DEKRAs egne jobmesser.

 

Hvad siger eleverne?

Patrick

For mig betyder det mest, at det er rart at komme her. Vi lærer på en måde der er til at forstå. Det er heldigvis en meget praktisk måde vi lærer på. Det er afgørende for mig

Mathias

Skolen her har været det helt rigtige for mig – jeg blev anbefalet DEKRA af min vejleder og har ikke fortrudt det mindste.

"Sømanden"

Jeg er meget tilfreds – jeg er kommet i den bedste klasse og nyder at være blandt voksne mennesker og at der er ro til at fordybelse – vi er ”en lille familie” der er et godt sammenhold og vi er gode til at hjælpe hinanden.

Hvad kan vi hjælpe dig med?