DEKRA Erhvervsskole - hvem er vi?

DEKRA Erhvervsskole er en del af den verdensomspændende organisation DEKRA. Vi har mange års erfaring og viden fra transportbranchen, og vi står klar til at give dig den bedste transportuddannelse.

På vores erhvervsskoler gør vi meget ud af at have et godt og trygt forhold til vores elever. Vi drives af, at se elever have et godt forløb og forsøger altid at skabe gode kontakter, så vi kan hjælpe dem videre i en læreplads, når de afslutter deres grundforløb hos os. 

Hvis du vil vide lidt mere om vores hverdag på DEKRA erhvervsskole, så kan du følge med på vores instagram her.

 

Hvorfor skal jeg tage en faglært uddannelse hos DEKRA? 

Det skal du, fordi vi hos DEKRA erhvervsskole har et enormt stort fokus på, at få vores elever i mål med deres drømme. Vi plejer at sammenligne os med den stemning og det sammenhold, som findes på en efterskole. Vi er med vores elever hele vejen og elevernes succeser er vores succeser. 

Udover det gode forhold, vi på skolen har til vores elever, så har vi også et rigtig godt forhold til virksomhederne, hvor man som elev kommer i lære. Vi gør meget ud af et tæt samarbejde og oplever ofte at vores elever bliver ansat i de virksomheder, hvor de har været i lære. 

Ønsker du at vide mere om DEKRA's erhvervsskoles nøgletal herunder, elevtal, elevtrivsel m.m., kan du finde alle tal her.

Har du spørgsmål?

Sidder du og overvejer om du skal blive faglært bus- eller lastbilchauffør og har du spørgsmål, så skal du endelig kontakte os på 72 33 27 87. Du er også mere end velkommen til at komme forbi og få en snak og en rundvisning på en af vores skoler i Brøndby eller Vejen.

En god start på din fremtid

Hos DEKRA Erhvervsskole vil vi gerne sikre dig en fremtid på arbejdsmarkedet. Derfor vejleder og støtter vi dig hele vejen igennem din erhvervsuddannelse.

Vi har fokus på sammenhold

Vi ønsker, at alle skal føle sig velkommen på vores skoler, og vi vægter et godt sammenhold blandt elever og lærer højt.

Vi starter derfor hver skoledag ud med fælles morgenmad. Her har vi mulighed for at snakke og hygge os sammen inden, at vi går i gang med dagens undervisning.

Herudover laver vi en række aktiviteter, der er med til at styrke sammenholdet blandt eleverne. Vi tager f.eks. altid på en studietur på hovedforløbet, typisk til en europæisk by. Herudover deltager vi også til DM skills og besøger bl.a. Transportmessen, DEKRA's egne jobmesser samt virksomheder.

 

Hvad siger vores elever?

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.Image]?
Patrick

For mig betyder det mest, at det er rart at komme her. Vi lærer på en måde der er til at forstå. Det er heldigvis en meget praktisk måde vi lærer på. Det er afgørende for mig

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.Image]?
Mathias

Skolen her har været det helt rigtige for mig – jeg blev anbefalet DEKRA af min vejleder og har ikke fortrudt det mindste.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.Image]?
"Sømanden"

Jeg er meget tilfreds – jeg er kommet i den bedste klasse og nyder at være blandt voksne mennesker og at der er ro til at fordybelse – vi er ”en lille familie” der er et godt sammenhold og vi er gode til at hjælpe hinanden.

Har du spørgsmål eller er i tvivl?

Vi forstår godt, hvis du sidder og kan være i tvivl eller have spørgsmål.
Send os en besked, så ringer vi dig op og får en god snak og finder ud af om uddannelsen som faglært chauffør er noget for dig. 

 

Hvad kan vi hjælpe dig med?