Velkommen til DEKRA


Vores fokus handler om at hjælpe mennesker sikkert på vej gennem læring og jobrettede indsatser. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse. Vi beskæftiger os med kurser inden for bl.a. transport og business og er førende udbyder af AMU-kurser i transportbranchen. 

AMU-kurser er et bredt udvalg af erhvervsrettede voksen- og efteruddannelser. Kurserne har til formål at dække ufaglærte og faglærtes behov for kompetencer, der er efterspurgt på arbejdsmarkedet. 

Som ledig kan man ofte få bevilliget et AMU-kursus, da muligheden for at komme i job efterfølgende er stor. Dette kræver i mange tilfælde, at man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.

Læs mere om kravene for at få 6-ugers jobrettet uddannelse her. 

AMU-kurser inden for transport

DEKRA er førende inden for særlige transportuddannelser i AMU-regi. Vi har skoler i hele landet, og det giver dig en god chance for at vælge en erfaren udbyder af de relevante kurser tæt på dig, nærmest uanset hvor du bor henne i landet.

Vi tilbyder kurser inden for alle områder af transport branchen og uanset om du overvejer at blive lastbilchauffør, buschauffør eller noget helt tredje, så har vi holdstart hver uge. Mange af vores kurser kan tages på flere sprog og som både aften-, dag- og weekendhold.

Via linket nedenfor, kan du læse mere om vores forskellige kursussteder og finde relevant information om, hvilke kurser der tilbydes i de enkelte byer. Find det kursussted, der ligger tættest på dig her.

 

DEKRA hjælper dig videre i job

Hos DEKRA gør vi meget ud af at uddanne dig og sikre os, at du er klar til at varetage dit næste job. Udover et konstant fokus på kvalitet i undervisningen, så gør vi også hvad vi kan for at hjælpe vores kursister i job. I DEKRA har vi nemlig et rigtig godt netværk til virksomheder i branchen og hjælper gennem både jobmesser og inspirationsdage vores kursister videre i job. 

Som ledig kan det være et stort skridt, at tilmelde sig et kursus. Derfor vil vi altid gerne invitere ind til en inspirationsdag, hvor man kan komme og høre mere og få svar på sine spørgsmål. 

 

DEKRA Business kurser for ledige

Hos DEKRA har vi også en Business afdeling, som beskæftiger sig med kurser indenfor bæredygtighed, ledelse, koordinering og meget mere. 

Hos DEKRA Business kan du tilmelde dig flere spændende AMU kurser, som kan styrke dit CV og give dig kompetencer inden for ledelse, projektkoordinering, forretningsforståelse, arbejde med kommunikation og meget mere. 

Kurserne er online og alle kan være med. Det kræver ikke erfaring inden for de områder man lærer om. Vores dygtige undervisere tager udgangspunkt i kursisternes erfaring. 

Ønsker du at styrke dit CV og få nye kompetencer, så læs mere på vores side for business kurser. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?