ADR 1.3 funktionsspecifik uddannelse som firmakursus

Få et skræddersyet firmakursus der er målrettet virksomhedens funktioner i forbindelse med farligt gods. Det er ofte både den bedste og billigste løsning. Vi har stor erfaring med afholdelse af virksomhedstilpassede kurser.

I er på hjemmebane i jeres praksisnære miljø, hvor kurset tager afsæt i regler og problemstillinger i jeres arbejde med farligt gods. I vælger selv datoen, og slipper for transport og eventuel overnatning. Vi tilrettelægger kurset, så hele lageret eller transporten ikke går i stå.

Et sådant skræddersyet kursusforløb skaber et fælles fundament og et fælles afsæt for medarbejderne. Som en sidegevinst afdækker vi ofte irrationelle arbejdsgange, især når både lager og administration deltager i samme kurser.

Tilpasset firmakursus

Med et tilpasset firmakursus får din virksomhed mulighed for at:

  • Uddanne flere medarbejdere på samme tid
  • Få et fleksibelt læringsforløb
  • Få et skræddersyet kursus tilpasset jeres konkrete behov
  • Vælge det tidspunkt og sted, der passer jer bedst
  • Ikke at skulle undvære medarbejderne
  • Evaluering og opfølgning.

Læs mere om det her

Hvad koster kurset?

Reglerne for farligt gods er komplicerede og omfatter mange forskellige farlige produkter. Det gælder for både underviser og kursist, at det er allermest tilfredsstillende at fokusere på de regler, virksomheden/kursisten har brug for i sin dagligdag.

Derfor tilbyder vi at komme ud og undervise med udgangspunkt i jeres/dine produkter også selvom det måske kun er dig, der skal på kursus.

  • Standard ADR 1.3 kursus: 5.000,- ekskl. moms i grundgebyr inkl. 4 personer.
  • Yderligere kursister 500,- per person.
  • Varighed 2-8 timer afhængig af virksomhedens produkter og rolle i transportkæden.

Ovenstående priser inkluderer vejledninger, dokumentskabeloner, hotline og kursusbeviser for det tilmeldte antal kursister. Virksomheden stiller gratis undervisningslokale til rådighed. Alle kurser tillægges kørsel efter Statens takst, udgangspunkt er forskelligt alt efter hvor I bor, DEKRA lokation og undervisernes tilgængelighed, tur/retur, samt evt. Brobizz for passage af Storebælt.

Hvem skal have kapitel 1.3 uddannelse?

Virksomheder og medarbejdere, der håndterer, transporterer, producerer, pakker og forsender gods er omfattet af ADR (farligt gods). Det er eksempelvis benzin, dieselolie, spraydåser, ilt- og gasflasker, maling og bekæmpelsesmidler samt tilsyn af hånd-ildslukker og last- og lagersikring.

Ønsker du yderligere information?

Så er du velkommen til at kontakte Benny Plesner på [email protected] eller på tlf. 20 67 82 07.

Hvad kan vi hjælpe dig med?