Kursusindhold

Kurset er et 5-dages intensivt kursus. Dette kursus er til dig, som endnu ikke er eksamineret sikkerhedsrådgiver, men som ønsker den bedste forberedelse før, at du skal op til ADR-sikkerhedsrådgivereksamen.

Vi gennemgår ADR-konventionen, de nationale bestemmelser herunder sikkerhedsrådgiverbekendtgørelsen og alle eksamensbestemmelserne, så du efter kurset er bedre rustet til at bestå eksamen.

Kontakt os gerne på tlf. 20 67 82 07 for info om næste kursusstart.

Forudsætninger for deltagelse

Kurset kræver godt kendskab til ADR-bestemmelserne, og du skal være forberedt på nogle meget intensive og teoretiske kursusdage.

Pris

  • Kurset koster 12.900 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer alt kursusmateriale herunder ADR 2021 konventionen.

Bemærk at prisen ikke inkluderer tilmelding til Beredskabsstyrelsens eksamen og overnatning.

Deltagerantal

  • Maksimalt deltagerantal per kursus er 12 personer.

Undervisning

Vi har indført mindste-normering, så der vil altid være mindst én ‘pædagog’ for hver 6 kursister. Undervisningen er en blanding af oplæg og opgaveløsning. Vi gennemgår de seneste regelændringer, og der er mulighed for virkelighedstro ekstraopgaver både under og efter kurset.

Overnatning

Der er mulighed for overnatning på et hotel tæt på, hvor kurset afholdes. Yderligere information kommer, når næste kursusdato er fastlagt.

Eksamen

Du skal huske at tilmelde dig Beredskabsstyrelsens eksamen i forbindelse med kurset. Mere information kommer.

Tilmelding

Ved tilmelding kontakt Benny Plesner på tlf. 20 67 82 07 eller [email protected] eller Bent Jensen på tlf. 31 63 28 96 eller [email protected]

Hvad kan vi hjælpe dig med?