Kursusindhold

Kurset er et 5-dages intensivt kursus.

Dette kursus er til dig, der er eksamineret sikkerhedsrådgiver, og som ønsker den bedste forberedelse før, at du skal op til ADR-sikkerhedsrådgiver repetitionseksamenen.

Vi genopfrisker ADR konventionen, de nationale bestemmelser herunder sikkerhedsrådgiverbekendtgørelsen, og gennemgår eksamensbestemmelserne, så du efter kurset er bedre rustet til at bestå eksamen.

Forudsætninger for deltagelse
Kurset kræver indgående kendskab til ADR-bestemmelserne, og det er endvidere en forudsætning for deltagelse i repetitionseksamen, at du har et gyldigt sikkerhedsrådgiverbevis.

Pris
Kurset koster 6.950 kr. ekskl. moms.

Bemærk at prisen ikke inkluderer tilmelding til Beredskabsstyrelsens eksamen og overnatning. Kontakt os gerne, hvis du ønsker hjælp til at tilmelde dig til eksamen.

Deltagerantal
Maksimalt deltagerantal per kursus er 12 personer.

Undervisning
Vi har indført mindste-normering, så der vil altid være mindst én ‘pædagog’ for hver 6 kursister.

Undervisningen er en blanding af oplæg og opgaveløsning. Vi gennemgår de seneste regelændringer, og der er mulighed for virkelighedstro ekstraopgaver både under og efter kurset.

Overnatning
Der er mulighed for overnatning på et hotel tæt på, hvor kurset afholdes. Yderligere information kommer, når næste kursusdato er fastlagt.

Eksamen
Du skal huske at tilmelde dig til Beredskabsstyrelsens eksamen i forbindelse med kurset. Nærmere information herom følger.

Tilmelding
Tilmelding ved henvendelse til Bent Jensen på tlf. 31 63 28 96 eller [email protected]

Hvad kan vi hjælpe dig med?