Kvalitet siden 1925

Din lokale synshal

Service i højsædet

DEKRA Bilsyn - Din lokale synshal i hele Danmark

DEKRA Bilsyn er din lokale synshal. Vi har synet biler siden 2005, og vores dygtige medarbejdere sikrer dig en professionel gennemgang af din bil.

Hos os er kvalitet og service i højsædet, og vi gør alt, hvad vi kan, for at give dig en god oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om syn. Vi er klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at se dig i synshallen!

Følg os her på vores facebookside

Drive-in syn eller book tid

Hos DEKRA Bilsyn tilbyder vi både syn med tidsbestilling og drive-in syn. Book nemt og hurtigt en tid i din lokale synshal på vores hjemmeside eller på tlf. 87 50 05 08, eller kør forbi synshallen få et drive-in syn, når det passer ind i din kalender. Vi tilbyder drive-in syn i alle vores synshaller inden for vores åbningstider.

Erfarne medarbejdere

Når du besøger vores synshaller, bliver du mødt af vores dygtige medarbejdere. Mange af vores medarbejdere har arbejdet med bilsyn i mange år, og de har derfor stor erfaring fra branchen. De står klar til at gennemgå dit køretøj på en professionel og forsvarlig måde.

Imens din bil bliver synet, kan du nyde en kop kaffe og læse dagens avis i vores venteområde. Du er også altid velkommen til at følge med i synet, hvis du ønsker dette. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med synet, så tøv ikke med at stille dem. Vores medarbejdere giver sig gerne god tid til at besvare dem.

Vi syner små og store køretøjer

Hos DEKRA Bilsyn syner vi både små og store køretøjer. Vi syner køretøjer op til 3.500 kg i alle vores synshaller, mens det kun er i nogle af vores synshaller, at vi har faciliteterne til at syne køretøjer over 3.500 kg. I søgefunktionen øverst på siden kan du hurtigt få et overblik over, om vi syner store køretøjer i din lokale synshal.

Motorkontor

Udover at være din lokale synshal, så er vi også dit lokale motorkontor. Vi har nemlig motorkontorer i alle vores synshaller. Vores medarbejdere klarer nemt og hurtigt motorkontorarbejdet for dig til konkurrencedygtige priser. Vi kan blandt andet hjælpe dig med omregistrering af et køretøj, nye nummerplader og afmelding af nummerplader.

Du behøver ikke at bestille tid, hvis du ønsker at få hjælp af vores motorkontor. Du møder blot op hos din lokale DEKRA Bilsyn, og så står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Find din lokale DEKRA Bilsyn

Øverst på siden kan du nemt få et overblik over alle vores synshaller. Find din lokale synshal og læs mere om synshallen, medarbejderne og de forskellige services. Du kan også se synshallens priser, åbningstider og adresse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores synshal og give dit køretøj et syn i en høj kvalitet.

.