Din lokale synshal i hele Danmark

DEKRA Bilsyn er din lokale synshal. Vi har synet biler siden 2005, og vores dygtige medarbejdere sikrer dig en professionel gennemgang af din bil. Hos os er kvalitet og service i højsædet, og vi gør alt, hvad vi kan, for at give dig en god oplevelse.

Når du besøger vores synshaller, bliver du mødt af vores dygtige medarbejdere. De fleste af vores medarbejdere har arbejdet med bilsyn i mange år, og de har derfor stor erfaring fra branchen og mange bilsyn bag sig. De står klar til at gennemgå dit køretøj på en professionel og forsvarlig måde. Imens din bil bliver synet, kan du nyde en kop kaffe og læse dagens avis i vores venteområde. Du er også altid velkommen til at følge med i synet, hvis du ønsker dette.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med synet, så tøv ikke med at stille dem. Vores medarbejdere giver sig gerne god tid til at besvare dem. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om syn. Vi er klar til at hjælpe. Vi glæder os til at se dig i synshallen!

Drive-in syn eller book tid

Mød os hvor du er

Øverst på siden kan du nemt få et overblik over alle vores synshaller på vores Danmarkskort. Find din lokale synshal og læs mere om synshallen, medarbejderne og de forskellige services.

Du kan også se synshallens priser, åbningstider og adresse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores synshal og give dit køretøj et syn i en høj kvalitet.

Book en tid

Book nemt og hurtigt en tid i din lokale synshal her på vores hjemmeside eller på tlf. 87 50 05 08.

Drive-in syn

Du kan også køre forbi en af vores synshaller nær dig og få et drive-in syn, når det passer ind i din kalender.

Vi tilbyder drive-in syn i alle vores synshaller i hele vores åbningstid

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Klageprocedure for vores Bilsynsservice

Vi er forpligtede til at levere den bedst mulige bilsynsservice til vores kunder. Hvis du nogensinde oplever nogen uoverensstemmelser eller har feedback vedrørende vores service, ønsker vi at høre fra dig. Vi opfordrer dig til at benytte vores klageformular nedenfor for at give os din vurdering og hjælpe os med at forbedre vores tjenester.

Klageformular i PDF-format

Sådan sender du din klage til os:

  1. Download klageformularen: Klik på linket ovenfor for at downloade klageformularen.
  2. Udfyld formularen: Åbn den downloadede PDF-klageformular i din foretrukne PDF-læser, udfyld alle påkrævede oplysninger.
  3. Send din klage til os: Når formularen er udfyldt, gem den på din computer og tilføj eventuelle relevante dokumenter i en e-mail til vores dedikerede klageafdeling på følgende e-mailadresse: [email protected].

 

Vi sætter pris på din feedback og er her for at lytte. Tak for at hjælpe os med at forbedre vores service. Vi vil håndtere din klage omhyggeligt og bestræbe os på at finde en løsning, der opfylder dine forventninger.

Hvad siger vores kunder?

Christian Lundmand

Syn din veteranbil hos DEKRA i Nykøbing Falster. Stig er et omvandrende leksikon og kender reglerne for importerede biler uden for EU. Kan varmt anbefales.

Dan Yngve Munch Nielsen

Har brugt DEKRA Bilsyn Viborg til begge vores biler de sidste år. Meget flink synsmand og altid fair behandling, fortæller gerne hvad jeg skal være obs på vedrørende det enkelte bilmærke. Kan kun anbefales :)

Jannie Christensen

Jeg får altid min bil synet hos Leon og Marlene i Skalborg i Aalborg. Der er altid god hjælp at hente, og Leon er ikke bange for lige at ordne en enkelt lille pære eller andet, for at redde for omsyn. Jeg er simpelthen så tilfreds med DEKRA og kan slet ikke forestille mig at få min bil synet andre steder.

Læs flere anmeldelser her

Hvad kan vi hjælpe dig med?