Bilsyn i Aalborg SV (Skalborg) med professionel og personlig service

Synshallen i Aalborg er din lokale synshal og motorkontor med fokus på god service. Her kan du få synet alle køretøjer op til 3.500 kg. Person- og varebiler, motorcykler, trailere, traktorer og campingvogne.

Glæd dig til at møde teamet

Når du besøger bilsynshallen i Aalborg i forbindelse med et periodisk bilsyn, bliver du mødt af ægteparret Marlene, Leon og Mads.

Bilsynsassistenterne Leon og Mads står klar til at gennemgå dit køretøj på en engageret og professionel måde. De byder dig altid velkommen til at være med i synet, og giver gerne uvildig vejledning på baggrund af sine mange år i autobranchen.

 

Passion for køretøjer af enhver slags

Ægteparrets store passion er veterankøretøjer – særdeles engelske og amerikanske. Derfor kan der i vognparken også ses en ægte londonbus. Marlene og Leon er begge ildsjæle og kendte ansigter i lokalområdet.

 

Bilsyn i Aalborg SV med professionel og personlig service

Uanset hvilken type person- eller varebil, motorcykel, trailer, traktor eller campingvogn du måtte have, så står vores bilsynsassistenter klar til at lave en professionel og grundig gennemgang af dit køretøj. Med over 26 års erfaring inden for bilsyn ved ægteparret Leon og Malene om nogen, hvordan man laver et ordentligt bilsyn alt imens, at der selvfølgelig er styr på det administrative. På den måde kan du være sikker på, at du får en professionel service, hvor du som kunde altid er i fokus.

 

Hurtigt bilsyn på alle køretøjer under 3500 kg  

Et bilsyn tager ca. 20 minutter, så det er helt op til dig, om du vælger at observere bilsynet, imens det foregår, eller om du går en lille tur i området i Skalborg. Du er også velkommen til at tage en kop kaffe og slappe af i vores venteområde.

Søger du derfor en synshal i Aalborg, hvor grundighed og serviceniveau er i højsædet, så kom endelig forbi vores servicehal i Aalborg SV på adressen Fredrikstadvej 12 A.

 

 

Hvad kan vi hjælpe dig med?