Synshallen i Give er din lokale synshal og motorkontor med fokus på god service

Her kan du få synet alle køretøjer både under og over 3.500 kg. I Give syner vi både person- og varebiler, motorcykler, trailere, traktorer, campingvogne, lastbiler, sættevogne og busser.

Periodisk syn med højt serviceniveau og et smil på læben

Den 1. oktober 2018 blev synshallen opkøbt af DEKRA, en af verdens største udbydere af bilsyn og biltest. Det førte til, at navnet skiftede til DEKRA Bilsyn Give. Men på trods af det nye navn på facaden, forblev alt andet det samme. Jørgen blev ved roret, og kunderne kan stadig forvente den samme høje service og professionelle tilgang, som de er vant til, den dag i dag.

DEKRA Bilsyn Give er nu en integreret del af DEKRA-koncernen. En verdensomspændende organisation med næsten et helt århundredes erfaring inden for bilsikkerhed.

Som en del af DEKRA nyder synshallen i Give godt af koncernens brede netværk af faglig ekspertise. Samtidig bevarer den sin lokale tilknytning , som er vigtig for mange af de trofaste kunder i og omkring Give, hvor Jørgen fortsat sikrer, at du får en fremragende service hver gang.

Hvad kan vi hjælpe dig med?