Bilsyn i Fredericia

Hvis du leder efter bilsyn i Fredericia til et periodisk bilsyn, er vores synshal på Fuglsang Allé altid det oplagte valg. Hos DEKRA Bilsyn Fredericia syner vi alle køretøjer under 3.500 kg. Så skal du have synet din personbil, varebil, motorcykel, trailer eller campingvogn, så glæder vi os til at tage imod dig. Vi sørger altid for god service og høj kvalitet.

Lidt om din lokale synshal i Fredericia

Synshallen i Fredericia åbnede den 1. januar 2006 som EURO Bilsyn. Den 6. januar 2020 blev EURO Bilsyn opkøbt af DEKRA Bilsyn, hvorfra synshallen er blevet en del af en større kæde med mange synshaller fordelt over hele Danmark.

Dermed er synshallen nu også en del af et større netværk med specialer i sikkerhed for alle former for biler og køretøj. Derfor kan vores syn i Fredericia også være med til at give dig endnu større køreglæde, da du ved, at din bil bliver testet igennem fra top til tå, når du besøger os.  

Høj erfaring samt venlig og personlig service

Når du kører din bil ind til synshallen i Fredericia, får du stadigvæk det samme høje serviceniveau som du plejer. Derfor er det bare med at booke tid til dit bilsyn, så din bil fortsat er godt kørende. Du kan selv vælge, om du vil bruge vores online tidsbestilling her på siden – så er du sikker på, vi kan tage os af din bil til den aftalte tid.

Du er dog også velkommen til at komme forbi til et bilsyn uden aftale. Det er det, vi kalder drive in-bilsyn, som du finder i alle vores synshaller. Vær dog opmærksom på, at der eventuelt kan være en lille smule kø til synet i så fald.

Hvad kan vi hjælpe dig med?