Synshallen i Sorø er din lokale synshal og motorkontor med fokus på god service

Her kan du få synet alle køretøjer op til 3.500 kg. Person- og varebiler, motorcykler, trailere, traktorer og campingvogne. Hos DEKRA Bilsyn i Sorø kan du være sikker på at blive mødt af dygtige og smilende synsmedarbejdere.

DEKRA Bilsyn Sorø – en af DEKRAs anerkendte synshaller

Synshallen i Sorø åbnede som en del af synskæden Midtsjællands Bilsyn med i alt fire synshaller på Sjælland.

Den 1. juli 2021 blev Midtsjællands Bilsyn opkøbt af DEKRA Bilsyn. Når kunderne besøger de fire synshaller, er det fortsat de samme dygtige og servicemindede synsmedarbejdere, de møder.

Nu er vi blot en del af den internationalt anerkendte organisation DEKRA, som er en af verdens førende specialister inden for sikkerhed for biler, motorcykler og andre køretøjer.

Få gode tips til vedligeholdelse af biler eller motorcykel med på vejen

Derfor kan du køre dit køretøj til et periodisk bilsyn her og forvente den allerbedste service. Du er også velkommen til at gå med rundt, mens dit bilsyn står på. På den måde kan du sandsynligvis få nogle tips til, hvordan du bedst tager dig af din bil, så du kan have gavn af den så længe som muligt.

Book tid til bilsyn i dag – og glæd dig til at blive en gladere bilist, når vi har gennemgået din bil fra A-Å. Vi sørger naturligvis for, at du får en udførlig beskrivelse af, hvad der skal laves, så du kan få din bil til omsyn og få godkendelsen i hus hurtigt og billigt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?