Bilsyn i Assens

Velkommen til DEKRA Bilsyn Assens. Her kan vi tilbyde dig et hurtigt og effektivt drive in-syn i hele åbningstiden. Vi glæder os til at tage imod dig og dit køretøj på Dalvænget 10.

Kom forbi din lokale DEKRA-synshal i Assens

Skal du have synet din bil eller et andet køretøj, er vi klar til at give dig den bedste betjening i området. Som DEKRA-synshal er vi en del af en verdensomspændende organisation, som er førende inden for sikkerhed i køretøjer – men det er stadig den personlige og imødekommende tilgang, der definerer den oplevelse, du får som kunde hos os, når du besøger vores nye synshal i Assens.

 

Vi hjælper dig med forskellige typer syn, nummerplader og godkendelser

Hos DEKRA Bilsyn Assens foretager vi syn af alle køretøjer med en tilladt totalvægt på maks. 3.500 kg. Det gælder for eksempel personbil, motorcykel og knallert. Trailere og campingvogne maks 750 kg. Ud over periodisk syn kan vi hjælpe dig med registreringssyn og toldsyn – og da vi også fungerer som dit lokale motorkontor, kan vi klare nye nummerplader, Tempo 100-godkendelse og tyske miljømærker mv. Du kan finde en liste over vores ydelser og priser ved at trykke på menupunktet Priser ovenfor.   

 

Glæd dig til at møde vores erfarne team, når du skal have bilen til syn i Assens

I synshallen vil du kunne møde Joachim og Carsten, der begge er fra lokalområdet. I 2010 startede de Assens Bilsyn her på adressen. D. 1. februar 2024 er synshallen solgt til DEKRA og har i den forbindelse skiftet navn til DEKRA Bilsyn Assens. Men selv om navnet er nyt, er det stadig den samme gode, lokale oplevelse med højt serviceniveau og godt humør, der venter dig her i synshallen lige ved rundkørslen ude mod Fåborgvej.

Hvad kan vi hjælpe dig med?