I vores synshal i Skjern syner vi små køretøjer

Hvis du skal have synet din bil, motorcykel, knallert, varebil, campingvogn m.m., så er du kommet til det rette sted. Vi byder dig altid velkommen med et smil, dagens avis og en kop kaffe, mens du venter. Imens sørger Carsten og Rudi for, at din bil får en professionel gennemgang.

Elite certificering

DEKRA Bilsyn Skjern – din lokale synshal med elitesmiley

DEKRA Bilsyn Skjern har stoltheden af at være en elitesynshal. Det betyder, at vores synshal i Skjern overholder de højeste standarder for service, effektivitet og kvalitet i branchen.

Som elitesynshal har vi en særlig forpligtelse til at levere en stabil service og sikre, at hvert eneste køretøj, der kommer igennem vores døre, gennemgås omhyggeligt og professionelt. 

Det kræver et team af højt kvalificerede og erfarne medarbejdere, moderne faciliteter og opdateret teknologi, som vi naturligvis også har til rådighed i vores synshal. Det betyder, at du som kunde kan forvente og opleve en service, der virkelig er i toppen af bilsynsindustrien.

Drive-in bilsyn eller tidsbestilling

Hos DEKRA Bilsyn Skjern er vi dedikeret til at gøre dit bilsyn så bekvemt og enkelt som muligt. Derfor tilbyder vi både forudbestilling via vores online bookingsystem og drive-in bilsyn for størst fleksibilitet for dig. 

Med vores online bookingsystem kan du nemt og hurtigt finde og reservere en tid, der passer til din tidsplan. Men hvis du pludselig finder et hul i din travle hverdag, er du også mere end velkommen til bare at køre ind til et drive-in bilsyn på Nykærsvej.

Uanset hvad du vælger, står vores team klar til at give dig en effektiv og grundig service med et smil på læben.

Hvad kan vi hjælpe dig med?